למי מיועד הפורום

pizi33

New member
משל לא רע אבל...

אם את כבר החלטת שאת רוצה לעבור לכפר ואת מנסה לברר באיזה כפר את מעדיפה לגור אז מותר לך להיכנס לפורום?

pizi33

New member
אני בניגוד אלייך לא מתחבאת אחרי ניק זמני

עם איזו אישה אני רוצה לצאת אני יודעת. אבל איפה להכיר אותה? איך לגרום לה לדעת שאני קיימת ואני מחפשת אותה, כאן נראה לי מקום לא רע להתחיל. ונחזור למשל שלך. אדם יודע שהוא רוצה לגור בכפר. אבל אין לו מושג איפה יש כפר בכלל האם לא יכנס לפורום של בני הכפר וישאל? וחוץ מזה כמו שאמרו כולם, לא נראות לך השאלות שלי ושל חדשות אחרות? אל תעני!!!

למי מיועד הפורום

אתחיל בהערה חשובה מאוד: כל הדיונים באשר למהות הפורום הזה וקהל היעד שלו יתקיימו תחת השרשור הזה. זה לא הוגן כלפי פלטינה להפוך את ההודעה שלה לבסיס לשרשור הזה. בעוד כמה דקות אפרסם את עמדותי בנושא, אך קודם כל אני מבקשת מכל הכותבות לשרשר את דבריהן לכאן, ולא לשרשור הקודם.

הפורום שייך לאילו שכותבות בו.

אני*, אפילו אני אסכים איתך שבהחלט יתכן שיש דברים שיעניינו אתכן כקבוצה ולא יעניינו אותנו וההפך. כך גם ניתן להפריד בין לסביות עירוניות ללסביות כפריות. בין לסביות בזוגיות ללסביות שאינן בזוגיות. בין לסביות אקדמאיות ולסביות חסרות השכלה פורמלית. ועוד ועוד. אם תכתבי דברים שלא ידברו לעולמי, אני לא אגיב, והכל בסדר. הדרך להפוך את המקום הזה למקום חם ללסביות שאינן בארון, היא שלסביות שאינן בארון יהיו כאן, יכתבו כאן, יביאו לכאן את העולמות שלהן ויראו נוכחות. לומר לאלו שכותבות כאן - "הפורום לא מיועד לכן" זה גם לא נעים, וגם לא משרת את המטרה. בפורום "לסביות גאוה נשית" יש נשים צעירות בארון ונשים צעירות לא בארון. למה כשמגיעות לגיל שלושים פתאום כבר לא טוב להיות ביחד? אני חושבת שהפורום שייך לאילו שכותבות בו. ו
, פלטינה, שהתלבשנו לך על השירשור .

אני חותמת את הדיון הזה כאן

הדיון הזה מסועף הרבה יותר ממה שנראה על גבי הפורום. אני מבקשת מכולכן לקרוא את כללי הכתיבה בפורום. אני רוצה רק לציין שאין הכללים הנ"ל נועדו להרחיק מי מבין הכותבות מהפורום, אלא להגביל את אופי הדיונים לתחום אליו נועד הפורום. המשך גלישה מהנה לכולנו

למעלה