למי ללכת?

NIMASS

New member
תודה לכל מי שענה-ויש לי עוד שאלה

ביקשתי מכן המלצות לרופאים וקיבלתי. ציינתי גם שאני בכללית... יש לי שאלה: כולם בבית חולים מקבלים רק בבקרים? או שאתן יודעות על רופאים(לא פרטי) שמקבלים גם אחה"צ? הבתי שדר' זיידמן בתל השומר? האם רק בבקרים? והיכן מטפל דר' אשכנזי? ומי בבית חולים בלינסון הכי שווה? סליחה על כל ההטרדות....אתן עוזרות לי לגבש דעה - תודה מכל הלב!

NIMASS

New member
למי ללכת?

אני ממש בדילמה...אני לפני הזרעה ראשונה ואם היא לא תצליח אני מתכוונת לעבור רופא, לא בגלל שהוא לא היה נחמד...אלא בגלל שאני רוצה לעבור למישהו שקצת ידוע יותר בתחום וגם בגלל שרופא זה מקבל רק בבקרים ואני חייבת לעבור לטיפולים אחה"צ כדי לא להכנס לצרות בעבודה....טוב,אז לשאלתי- שמעתי על כל מיני רופאים והייתי רוצה לשמוע מכן המלצות: פרופסור משיח, דר' זיידמן, דר' אשכנזי, דר' בר חוה,ואם יש לכן המלצות למישהו אחר אשמח לשמוע...תודה תודה ובהצלחה לכולנו!

אל71

New member
שירשור

נימאס יקרה לא בכל שאלה צריך לפתוח הודעה חדשה. את יכולה להמשיך בהודעה קודמת שלך, ולהוסיף להודעות שם שאלות נוספות. יש מושג שנקרא שרשור, כדי שלא יהיו עשרות הודעות חדשות בכל יום. לגבי השאלות שלך, את צריכה להתקשר ולשאול לגבי שעות הקבלה של הרופאים השונים. אני נורא מבינה את הקושי להחליט לאיזה רופא לפנות, אבל נראה לי שאת נורא מבלבלת את עצמך... בכל מקרה בהצלחה (ואני כבר המלצתי לך למי ללכת אתמול).

פּוֹנְג

New member
כדאי שתצייני לאיזו קופה את שייכת

ומה איזור המגורים בו את גרה. כמו כן יש לוח המלצות ותוכלי לעיין בו. (בשורה הכחולה למעלה)

בוליקי

New member
אם את בכללית ומפתח תקווה

למה לא לפנות ישירות ליחידת הפוריות של בלינסון? אני שם ונוח לי מאד.

לי עם

New member
גם אני בבילינסון

בינתיים מרוצה מאוד מהיחס, מקווה שגם הטיפול ישא פירות
ב ה צ ל ח ה

moranoflili

New member
לפרופסור עמית

עמי עמית, אני מטופלת אצלו והוא ממש נחמד,,,,

דנה121

New member
גם אני ממליצה על פרופסור עמית

אדם מ ד ה י ם. מומלץ ביותר. הגעתי אליו דרך הפורום כאן. מקצועי ביותר, ואדם מקסים.

תןוי איזה קופה את שייכת

אישתו של בן דוד שלי היתה מטופל של פרופסור משיח והיתה מאוד מרוצה ממנו. ואם את מדברת על דר' אשכנזי ממרכז לבריאות האישה בראשון, אז אני הייתי מטופלת שלו והוא אחלה של רופא. לא תמיד עוכבים אחרי החוש ההומור הדי שחור שיש לו ללפעמים אבל בנושא ההזרעות את אפילו לא מרגישה שהוא נוגע בך. בהצלחה

אל71

New member
זיידמן, והוא פרופ'

מקסים, חכם, אבהי עם הומור ואופטימיות גדולה. נגיש וסבלני. אני ממליצה בחום ומצטרפת לשוורצה

ל א ו

New member
אם את בכללית

אז דר' אשכנזי מקבל באופן פרטי אחה"צ. בבקרים עושים מעקבים בבתי החולים חוץ מהפרטיים.

NIMASS

New member
פעם ראיתי פה ...

פעם קראתי פה שמישהי המליצה לאחרת לבצע יותר מהזרעה אחת באותו זמן מה זה? זה אפשרי? אני פשוט לפני הראשונה ורציתי לדעת אם אפשר נגיד לבצע הזרעה ויום אחרי זה שוב....?

טאיה1

New member
למיטב ידיעתי:

הדעות בין הרופאים חלוקות בשאלה האם יש בכך תועלת או לא. אני חושבת שבמקרה של בעיית זרע, זה לא כ"כ יעיל, ואולי זו הסיבה שלנו אף פעם לא הציעו את זה. מה הרופא שלך חושב על זה?

NIMASS

New member
הבעיה אצלי

אין בעית זרע....את יודעת מה? זו באמת שאלה שלא שאלתי את הרופא, אני אזכור אותה למפגש הבא שלי איתו....(איך החסרתי שאלה זו באמת מכל ה 1500שכבר שאלתי?....)

למעלה