למי לדעתכם

MommyHug

New member
you got me!

נכון, זו הכוונה "אמא" שלי היא אמא מתעללת, היא תמיד הייתה וגם כעת בשלט רחוק היא עושה את זה. אין לי שום כוונה לתקן כי אין מה, מעולם לא הייתה לי אמא

מה עם ראובן?

נראה לי ממש קשה לשמוע את כולם, להיות מאוהב במטופלת שלך ולטפל תוך כדי בידין, וגם שיהיה לך צרות עם המשפחה...

MommyHug

New member
קשה לפסיכולוג

את יודעת, אני מוצאת את עצמי הרבה פעמים מרחמת על הפסיכולוגים... את חושבת שזה משהו אישי, שאני חושבת שקשה להתמודד איתי או שזה משהו שהרבה מרגישים- שלהיות פסיכולוג זה ממש קשה? (נפשית)

L L B

New member
בטח שזה קשה להיות פסיכולוג ../images/Emo178.gif

אדם צריך תעצומות נפש אדירים בשביל לבחור במקצוע... ו... רוצה לשמוע משו מצחיק? שאלתי את המטפלת שלי באחת מהפגישות שלנו אם קשה לה איתי... שאלתי אם הנושאים שאני מביאה והסיפור חיים שלי בכלל מכביד עליה... היא אמרה שכן, אבל שאנחנו צריכים לעבוד על הקושי הזה ביחד כי היא יודעת שנצליח לעבור אותו... לכי תביני פסיכולוגים...

:)

אני לומדת תחום קרוב מאוד לפסיכולוגיה (בעתיד אני מקווה לעשות השלמות להיות פסיכולוגית קלינית/ פסיכותרפיסטית), והאמת שהמון המון פעמים אני פתאום חוטפת רגליים קרות ומבינה שהמקצוע הזה יכול להיות ממש קשה... בקשר ל"לכי תביני פסיכולוגים"- אני מסכימה

L L B

New member
וואוו...

אני מצדיעה לך סטודנטית! מאיפה יש לך אומץ להתחיל ללמוד את המקצוע?

../images/Emo6.gif

האמת, בסוד אני אגלה לך, שלדעתי רבים מאלה שהולכים ללמוד פסיכולוגיה הולכים קודם כדי למצוא מזור לנפשם... (למרות שלוקח זמן עד שמגיעים להודות בזה)
אז את באמת יכולה להוריד את היד מהמצח!

L L B

New member
אני יודעת בובה... ../images/Emo5.gif

הרי ידוע שרוב אלו שמתעסקים בתחום הנ"ל פנו אליו מתוך נגיעה אישית... אז את יודעת מה זה אומר? שלכל הפסיכים והמתוסבכים יש עתיד בתור פסיכולוגים!!!!!!!

L L B

New member
גמניייייייייייייייי../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif

אימצתי בחום ../images/Emo142.gif

יש לך מאגר בלתי נדלה של תמונות?
ד"א, היא הוספה עכשיו ל"תמונות שלי".. את יכולה לראות את זה שם:)

L L B

New member
יש לי מעל לאלף

תמונות ב"תמונות שלי"...
רק תבקשי... (ולא הבנתי - מי הוסיפה מה ואיפה אני יכולה לראות?)

L L B

New member
אה, עכשיו הבנתי...

הוספת את התמונה לעולם האישי שלך...

התלבטתי אם לכתוב אותך שם

אבל בסוף ויתרתי...
לבינתיים ראיתי הרבה תמונות שלך פה, בטח עוד נראה מלא... אז אני רגועה:)

L L B

New member
הגבתי לך

לתמונה בכרטיס אם ראית...
אז הנה, עוד תמונה במיוחד בשבילך-

למעלה