למי יש...

justnoa

New member
למי יש...

תלבושת אחידה? איך נראית? לי יש וזה ממש מטומטם חצאית גובה ברך או מעל הברך (אפשר לקנות גם ארוכות אבל) חולצה לבנה קצרה כזו דיי שקופה, אבל יחי הגופיות הלבנות הארוכות מתחת והסוודר המכוער מעל (סוודר עם סמל בית ספר וכל החרא) הנעלה זה כבר יותר חופש (לא!) נעליים צריכות להיות שחורות מעור כזה ואיזשהו דגם פלוס מינוס או סנדלים בערך אותו דגם או גרביונים שחורים או גרביי ברך (בערך) לבנות או שחורות או כלום ולבנים זה מכנסיים קצרים אני חשובת שהם לובשים נמוך שיהיה שלושת רבעי חולצת פסים מוזרה כזו סודר כמו בנות או מצעיל (גם בנות יכולות) גרביים אפורות שדחורות גובה ברך קיצר גועל נפש בתמונה (לפני כמעט חצי שנה) הייתי בלי הסוודר שאני איתו נונ סטוף בעיקרון

לי יש!

אני לומדת בישראל והתלבושת שלנו היא חולצה עד לחצי הזרוע... שרום עליה את שם ביצפר, זה חולצה די רגילה, וטיפה צמודה עלי.. חצאית (אני בביצפר דתי) כל אחת שמה מה שבא לה רק שזה יהיה מתחת לברך...

Odish16

New member
לי אין אבל אני רוצה!!! רוצים תיאור?

אני רוצה שבביתי ספר יהיו חצאיות סקוטיות קצרות! נעליים שחורות וגרביים לבנות חולצה לבנה וגם עניבה סקוטית..שולטטטטטטטטט חחחח אבל אני סתם חיה באשליות.. אני אוהבת תלבושות אחידות..רק אם הן יפות.. כאן באים עם מה שרוצים..לא כיף

Odish16

New member
לא! איכס..לא!! מה שיש לי בראש זה..

תלבושת אחרת! לא כמו טאטו! לא..ארג לא! בעעע

kit k@t

New member
well, they didnt spell the word

right.... but i still dont know who/what it is... kat

יה רייט!

חחחח... זה הכל למען פרסום... קראתי שיש להן בני זוג בעע... טוב אנשים משעמם פה... וליבע מנגנת על הפסנתר ומשעמם לי... אני רוצה החלקרח!!!
טוב ביי ביי

למעלה