למי יש תקווה,

paloma blanca

New member
וואו שוש , מקסים !

ולפי הכתוב יש בי הרבה הרבה תקווה
תודה , נשמר במקום חשוב

../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif שושקלהההה../images/Emo140.gif

תודה על התקווה הגדולה שהבאת לנו, שמרתי לי
רק טוב!!!

ברק 188

New member
לי יש את תקווה משכונת התקווה...ונעלם לכם...

ונעלם לכם עד יום ראשון הב'רק יוצא לחופשת סופ"ש לקפטריה שבטבריה בכול אופן אל תחפשוני אפילו בקוגל ובגוגל ... תמצאו שם ברק בגונגל סופ"ש נפלא לכולנו ושבת שלום להשת' 100בגלגול של תחילת שבוע הבא.

ניקו 45

New member
דרום בון ברקי188 ../images/Emo42.gif

(תרגום אצל אילנה) תבורכו ושובו בשלום מ.... אייי איייי טבריה טבריה לו היית צפת מתוך : חם בטבריה - הגששים

itaf10

New member
אחד נעלם לו בטבריה-בלוי נעים אחי

השניה נעלמה לה מתחת לשמכה בשפעת עונתית, קרי, שפעת החזירים, זן משופר דה שופרא מוטציה "סוף העונה". ובכן, 8 ימים קדחתי בחום גבוה ומשתעלת ומחרחרת בדיוק כמו החזיר.(לא בצחוק) ת'אמינו אותם הקולות... היום תודה לאל, החום ירד ואין.......... החלטתי להציץ לכם קצת ולשפוך את רגשותי וחלומותי במשיכת קולמוס עכשיו שעדכנתי אתכם אני יכולה לחזור אל מיטתי שקוראת לי לשוב.. העיקר הבריאות. מוטציה חדשה - סוף העונה. שתהיו לי בריאים.

איטפקהההה../images/Emo57.gif

הרבה בריאות, שמרי על עצמך! מה פתאום חזירים עכשיו?? טפיייי שלא נדע. שמחה לשמוע שהחום ירד
הרבה בריאות והחלמה מהירה
רק טוב!!!

itaf10

New member
עכשיו מותר לקרוא בילד בשמו...

"שפעת חזירים" מוטציה סוף העונה - זן חדש. הבוקר ביקרתי את הרופאה, היא מבשרת לי רישמית "שפעת חזירים"... אין כבר חום, הריאות תקינות - הכל בסדר. אני מקווה שבעוד יום יומיים הכל יהיה כבר מאחורי. תודה על תשומת הלב שבת שלום

צילוש43

New member
מקסים שושק'ה../images/Emo140.gif

ברשותך לקחתי גם לעבודתי.. הולכת לתלות זאת על פוסט ענקי

ש ר ה לה

New member
אני יודעת בוודאות שיש לי עדיין תקווה למרות ש.

אינני יכולה כלל להתבונן בשקיעה כי...... הגלבוע הקסום והזקוף פשוט מסתיר אותה..... כי........חיוך של ילד קטן ברור שממיס כל לב רק שפה הוא כל כך נדיר כי הקיבוץ מזדקן והולך וככה גם ילדיו.... כי...... את טיפות הגשם על הגג כבר אינני שומעת - הגיל. אתם הרי יודעים איך זה... כי........ גם מכתבים וגלויות כבר מזמן הפסיקו להגיע בדואר, בשביל מה יש מייל???, אלא אם כן, חרגתי מהמסגרת בבנק אז אני מקבלת מכתב גדול ויפה ואפילו שיחת טלפון מהבנקאי הפרטי שלי.... למרות כל הנ'ל ואף על פי כן... אני יודעת שיש לי חברים כמוך שושי ולא משנה כלל שבעצם מעולם לא נפגשנו פנים אל מול פנים... ו....... כן!!!!! ברור שיש לי תקווה!!!

alondli

New member
אמרות שכך או אחרת כבר מתגלגלות בנט..../images/Emo8.gif

לא מעט זמן, אבל זה עדיין נשמע נכון ונוגע וברובו זה אכן כך..
בוקר טוב..ושוב חזריה ליום אביבי יותר, לאחר יום אתמול אפרורי וקר . בילוי נעים לברקים בטבריה עיר הקודש, תבדוק בהזדמנות את המפלס..

ניקו 45

New member
אכן זה מאפיין את מי שתקווה בלבו../images/Emo23.gif

יפההההה ומבורך שושק'ה

למעלה