למי יש קוד

Leonti

New member
למי יש קוד

שעושה פורום כמו פה בתפוז... פורום רגיל... כי נמאס כבר ממערכות פורומים...

XiroX

New member
כעיקרון

לי יש אחד. הוא גם די מודולרי. אבל הוא גם בשלבים מאוד מוקדמים של פיתוח. אם בא לך לראות, יש דוגמה כאן. העיצוב מאוד בר שינוי, כמו גם כל טקסט או כיתוב כל שהוא באתר, הכל דרך קובץ אחד. המערכת די מבוגבגת עדין אבל זה הרעיון הכללי.

N i X

New member
כבר החמאתי לך עליו, לא? ;)

בכל מקרא, חבל שלייקוס ממש הורסים את הגלישה באתר, הבאנרים הענקיים שלהם פשוט מעלים את הסעיף, וחבל... ;\

golanet

New member
חייב עזרה ממך!

שמע חבר, אני מחפש איזה רעיון כדי שאוכל לבנות את השרשרת שאלתי בעבר ולא קיבלתי תשובה. איך בנית את השרשרת תגובה תחת תגובה, מבלי לדעת עד מתי המערכת תבדוק שיש תגובה תחת תגובה.. זאת שאלה מסובת אומנם.. אבל הכוונה איך יצרת את השרשור של התגובות? תודה!

XiroX

New member
פונקציה רקרוסיבית

הפונקציה העיקרית שאני משתמש בה, אחרי כל מיני סינונים היא הרקורסיה הבאה:
function order_msgs($id,&$x,&$final,$tab) {//orders all messages in x as a message tree in final, starting with tab number of tabs, starting with id as the root message. if (!sons($id,$x)) { move_msg($id,$x,$final,$tab); } else { move_msg($id,$x,$final,$tab); $tab++; while (sons($id,$x)) { $r=first_son($id,$x); order_msgs($r,$x,$final,$tab); }; }; }​
זה פחות או יותר כל העסק של בניית העץ הודעות. אחרי זה זה רק עניין של לסדר את הכל בטבלה. אכן, הפרסומות ממש מציקות. אבל לפחות אצלי במוזילה הן קורסות חצי מהפעמים(כנראה סקריפט שלא עובד טוב). באקספלורר למשל האתר נראה ממש רע בגללן. גם לא ידעתי את זה עד ממש לא מזמן כי פשוט לא יצא לי לבדוק אותו אף פעם מול אקספלורר. ברגע שהאתר יגיע לרמה מעבר לבטא מבוגבג ביותר אני אעביר אותו לשרת בתשלום אבל עד אז הוא רק בשלבי ניסוי ולא מצדיק תשלום.

Leonti

New member
בקשה

אתה יכול לשלוח לי את המערכת של השרושים? כי אני גרוע בPHP

Leonti

New member
אממ

נגיד כדי לעשות את זה, יש כמה קבצים, רציתי לדעת אם אתה יכול להביא לי אותם

למעלה