למי יש פה LAPTOP ?

greenguy2002

New member
גם לי יש....:)

אני בעתידים...
וטוב לחזור דרך אגב אחרי חופשה מרנינה באיה נאפה...:)

איה נאפה??

עתידים לא אמורה להיות תוכנית לאנשים שאין להם מספיק כסף ו[או מעיירות פיתוח?

greenguy2002

New member
נו נתת את התשובה בשאלה...

מה אין אנשים בעיירות פיתוח שלא חיים על לחם ומים...??? דרך אגב היה ענק!!! מקום מטורף, אין כמעט ישראלים... מומלץ ביותר!!!!

תשמע,זה ממש ביזיון אם זה ככה...

אתה רוצה להגיד לי ,שבגלל שבנאדם מעיירת פיתוח,אפילו אם הוא טחון,הוא יקבל את כל הבונוסים מעתידים?!?! אני חשבתי שעתידים נועדה לעזור לכאלה שבלי עזרת הצבא לא יוכלו להגיע לאוני´...

D a n n y b o y

New member
כן, הוא יקבל את הבונוסים הבסיסיים.

אבל התוכנית מעניקה (על בסיס כלכלי) עוד יותר בונוסים- עוד מלגה עד 10, או 15 אלף ש"ח. אל תעשה עניין מהמחשב הנייד...

אני לא עושה עניין מהמחשב,התייחסתי

לבונוסים המוגדלים שהם מקבלים...בכלל,נזכרתי עכשיו שגרין אמר שאבא שלו איזה מנ"כל של חברת היי-טק,הוא באמת צריך להיות בעתידים!?!? טוב,כל הכבוד לצ"הל....

אני יודע שעתודאים "רגילים",מקבלים

מענק של 10K לשנה,ואתה אומר שעתידים מקבלים 15K....

D a n n y b o y

New member
לא כולם!!!

לא כל מי שבעתידים מקבל מלגה נוספת, רק מי שבמצב כלכלי קשה מקבל מלגה- אני לא ביקשתי מלגה נופסת בכלל! ממה שהבנתי התכנית הזו דוחפת אותך ועוזרת לך יותר ממסלול עתודה רגיל.

wiz

New member
איזה בונוסים מוגדלים ../images/Emo35.gif ../images/Emo46.gif

מי שלא זקוק למענק נוסף - פשוט לא מקבל אותו. אני למשל לא אקבל שום מענק כספי מעבר ל-10K עבור שכר הלימוד, שכל עתודאי "רגיל" מקבל. אני גם הייתי מעדיף ללכת לעתודה "רגילה", אבל כל אדם מעיירות פיתוח או מהפריפריה שנרשם (והתקבל) לעתודה האקדמית במקצוע הנדסה או מדע מדוייק - הוא חלק מ"עתידים", אפילו אם לא ביקש זאת. בגלל התגובות האלה (שאני לא רוצה להגיד מה אני חושב על המניעים שלהן), אני לא רציתי להרשם ל"עתידים". יש את הקטע הזה שמסתכלים עלייך במן זלזול, ואפילו בכעס - אם אתה סטודנט דרך "עתידים", ומצבך הכלכלי הוא מעל הממוצע. לצבא יש את השיקולים שלו, והוא נכנס לעתודאים לוריד מספיק. לא צריך שגם סטודנטים אחרים יתחילו...

למעלה