למי יש סיר יציקה של "לה קרוסט"

al55

New member
למי יש סיר יציקה של "לה קרוסט"

עם ציפוי אדום כתום המחירים שלהם בשמיים, האם המחיר מצדיק את ההשקעה?

bigjack

New member
גם אני ראיתי כאלו ונדלקתי

אבל כשראיתי את המחיר מיד נכבתי
אני מבשל המון תבשילי קדירה ומרקים ארוכי בישול בתנור ועל הגז בסירים שחורים די פשוטים שקניתי לפני המון שנים בזול, ותמיד יוצא מצויין, לא נשרף ולא נדבק...וחוץ מהם יש לי גם סט של סירי נירוסטה כך שאני ויתרתי על התענוג המפוקפק הזה
כשאצטרך להחליף סיר אז בטוח שאקנה משהו איכותי ויקר אבל בנתיים אני מסתפק במועט

al55

New member
צחי ../images/Emo24.gif אז מה כדאי לרדת מהעניין

אני מעוניינת בסיר לבישול עם הכריים ולאוו דווקא בתנור איזה סוג של סירים יש לך, מה כדאי לקנות? מצאתי סיר אובלי גדול של לה קרוסט ב"נעמן" במחיר 320 שח' לאחר הנחה .

bigjack

New member
הסירים השחורים שלי הם מתוצרת

ANTIK COLLECTION יש אחד בינוני אחד גדול ואחד אובלי גדול שבקושי נכנס לתנור, כולם עם ידיות מתכת ואני חושב שבזמנו קניתי אותם במבצע בשקם. וחוץ מהם יש לי סט נירוסטה של כ-8 סירים בגדלים שונים עם קלחת מחבת וסיר פסטה שהיו פעם במבצע בערוץ הקניות. אמנם הידיות די מתנדנדות אבל עדיין הסירים מתפקדים טוב
ולטעמי לתבשילים יש טעם שונה לגמרי אם הם מתבשלים על הגז או בתנור......מנסיון

דנייאלה

New member
אלונה לי יש

אין לי מושג מה מחירו, מאחר וקיבלתי אותו במתנה. הסיר שלנו הוא אובלי גדול שנכנס גם לתנור. יכולה להגיד לך בוודאות שאין הבדל משמעותי בינו לבין כל סיר אחר - יש לי אובלי גדול פשוט שגם הוא נכנס לתנור..... אל תוציאי על זה כסף מיותר...

al55

New member
היי דנייאלה, התגעגעתי.

יש הבדל בטעם של התבשיל אם הוא בושל על הכריים?

דנייאלה

New member
גם אני אלייך....

לדעתי לא..אין הבדל משמעותי בטעם. והלכתי לצלם עבורך אותו, ומסתבר שהבאתי פעם איתו תבשיל לאמא שלי והשארתי אותו אצלה... ככה הוא היה "שווה" מבחינתי....

למעלה