למי יש סימסיטי? (4)

למי יש סימסיטי? (4)

למישהו יש סימסיטי 4? כי אני לא בידיוק יודעת מה לעשות שם ואני במצב לא נעים כי אין לי מושג ירוק שמישהו יעזור לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...............
חולה על סימס

erezl8

New member
מישהו

שאולי יודע איך לעשות כסף במשחק הזה והרבה שיכתוב בבקשה זה חשוב! או מי שיש לו ערים רווחיות עם הרבה כסף ויכול לשלוח לי. בבקשה תעזרו לנו!!!

לגבי SC4....

סדרת משחקי סים סיטי מתבססת על בניית מערכת כלכלית מוצלחת. כסף עושים ממיסים וגם מדילים עסקיים ובין-עריים. כסף מפסידים מתשלום לשירותים עירוניים. יש לך את כל ההסברים שאתה רק צריך בנושאים השונים במדריך שבא יחד עם הדיסק המקורי. אם הדיסק לא מקורי, צר לי שאין בכוונתי לעשות את העבודה של הכסף שלך.

עמוס! אני אוהב אותך אתה../images/Emo23.gif

פשוט יפהפה שלי חחחחחחחחח סתם סתם נו!! אתה לא ראית את הלוגו החדש! סתכל למטה בשירשורים!

אבל יש עוד משהו!|סמל|

שמעו חברים.. אני חושב שגם את השם של הפורום צריך לשנות.. כאילו.. אני לומבין למה סימס וסימסיטי הם משחקים נפרדים? מדובר במשחקי סימולציה! כולם מתחילים במילה סים, אז הפורום צריך להיקרא "משחקי סים" וזהו! כי אם זה משחקי סימס וסימסיטי אז גם משחקי סימס וסמסיטי וסיםגולף וסימקופטר וסיטאוור ובעעעע נכון? מישהו חושב כמוני? חחח הלואואו! 577 -משחקי סים! מ"ס בקיצור! גמני בפורום מס! LOL או מיס חחח שרשרו:
- בעד
- נגד

ori 15

New member
יש משהו לא טוב, ../images/Emo41.gif

בהתחלה שהפורום עלה, ראיתי את שם הפורום, ובהתחלה היה רשום "משחקי SIM" - אז אמרתי לעצמי בטח זה משחקים של SIM CENTER של הפלאפון אורנג'...זה הכרטיס ה"חכם" של אורנג' הבנת אותי
אולי רק אני חושב ככה
אבל אפשר שם אחר, כמו שאמרת כולם משחקי סימולציה, אז אפשר "משחקי סימולציה", לא משהו, אבל אשר למצוא משהו בסגנון...

לא רק אתה חושב ככה ולכן שונה

השם. נילס - כבר נעשה סקר בפורום לגבי שמו. אני כשפתחתי את הפורום חשבתי הרבה על שם שיתאים לכל המשחקים ומצאתי את "משחקי SIM". הפורום היה דיי ריק למשך תקופה ארוכה, אם אנשים שלא הבינו מה זה SIM. לכן החלטתי לשנות את השם לשמו הנוכחי שמופיע ברשימת הפורומים כדי שאנשים ידעו למה זה שייך ויבואו לכאן והשם הרשמי הוא עדיין "משחקי SIM". המילה "סים" באנגלית, באותיות גדולות. כולכם נמצאים כאן רק משום שזיהיתם את השם נכון. בהתחלה רק משתמשי SC שבאו מפורום גורדי שחקים היו פעילים כאן... אין טעם לפתוח את הנושא לדיון ואין בכוונתי לשנות שוב את שם הפורום. לעיניין הלוגו ושאר העיניינים הרשמיים - שם הפורום הוא "משחקי SIM".

למעלה