למי יש מטמון ?

Lamedit

New member
שווה ביותר

אנחנו משתמשים בו המון. עם תנוקת ופעוט בן 3 אנחנו לא ממש מטיילים כבדים ובכל זאת כבר שנה שניה שהוא מחזיר את ההשקעה בגדול. אפשר לקנות עם כוכבים של ישרכארט או ארגוני עובדים. שימו לב גם שילד נחשב רק מגיל 5 כך שאנחנו עדיין מנוי זוגי

שימוש נבון במינויים ירוקים למיניהם

את זה למדתי מאחד המטיילים שלי: שנה א' קונים מנוי מטמון, של רשות הטבע והגנים ומבלים בשמורות טבע וגנים לאומיים שנה ב' קונים מנוי בקק"ל ונהנים ממה שיש להם להציע שנה ג' קונים מנוי בחברה להגנת הטבע וחוזר חלילה. המציע אמר לי שהוא קונה גם מנוי למוזיאון / תיאטרון וכו' איפה קונים? רק דרך ועד עובדים כמו חבר, משטרה, תעשיה אוירית, בנק וכו'

מיכל @

New member
מה זה מנוי של קק"ל?

מה מקבלים מהמנוי? הכוונה לטיולים מודרכים וכיו"ב או גם כניסות לאתרים? אני מסכימה ששנה אחרי שנה לעשות מטמון זה די בזבוז, במיוחד אם משלמים מחיר מלא.

ידיד בקק"ל מקבל הנחות ומידע

יש אירועים מיוחדים לידידים ויש הנחות בטיולים. בעבר הם השקיעומ המון במועדון הזה אבל נראה שהם קצת התיאשו וירדו בהיקף הפעילות ובהשקעה במועדון

עדי 5

New member
לנו יש כבר שנים

אנחנו מטיילים המון ומנצלים את הכרטיס. חוץ מזה שמגיעות חוברות טיולים וידיעת הארץ והן מאד מעניינות

יש לנו שנה שניה

משתמשים בו המון - קיסריה - מקורות הירקון ליד פ"ת - אנטיפטרוס ועוד ועוד

רותי, לא לקנות מטמון במחיר רגיל.

יש המון "קומבינות" בשוק. אם אני לא טועה, ל"חבר" יש עיסקה של 80 ש"ח למשפחה. חפשי חבר בצבא או במשטרה או בשב"ס. לתעשיה אוירית יש גם עיסקה טובה ןטני בטוח שלעובדי קופת חולים כללית יש גם. צריך רק לשאול. אבל הכי טוב, לנסות להשיג כרטיס ישקרכרד פלטינה. זה חינם בלי שום קומבינה.

למעלה