למי יש מדיח בוש ? אני חייבת שאלה

למי יש מדיח בוש ? אני חייבת שאלה

הוא אצלי שבוע ומשהו לגמרי לא ברור לי- המתקין אמר לי על תוכנית ההדחה הקצרה (וסיפר שמשתמש רק בה בבית) שהיא נמשכת 30 דק'. הראה לי איך כשאני מפעילה אותה מופיע בצג המס' 30 שהולך ויורד לאורך ההדחה . בפעמיים הראשונות שהפעלתי אכן הצג הראה 30 דק' בתחילת ההדחה, אבל בפעמיים האחרונות הוא הראה פעם אחת 25 דק' ופעם אחת 26 דק'. כלומר מקצר את זמן ההדחה. מה זה? זה משתנה בהתאם לתחולה ? מי יודעת ?

Koketka

New member
אצלנו זה קבוע

לא ראיתי שיש שינוי בזמנים אולי כדאי שתרימו טלפון למוקד

אה באמת? טוב לשמוע

לאיזה אורכים זה זז? אבל את יודעת מה מוזר לי ? כשהוא הראה לי איך זה עובד כשהתקין, זה היה ריק והראה 30 דק'. אז מה קרה עכשיו ? מאד אשמח לדעת שאת צודקת .

או שאני צודקת וזה בסדר

או שגם אצלנו משהו לא בסדר כבר חמש שנים בערך. אבל הוא מנקה סבבה. אגב, בכל התוכניות זה משתנה פלוס מינוס סביב הזמן המוגדר. לא יודעת לומר עד מה תווח השינוי, לא ממש שמה לב לזה. אגב, אני מפעילה כמעט תמיד פעם ביום הכול הכול על תוכנית במעלות גבוהות, ארוכה יותר. 30' זה לשטיפה כזו לא יסודית או של פולנים (נו, כאלה שמכניסים רק כלים מצוחצחים למשעי למדי, כמו חמי).

efratcn

New member
ושל תימניות.

אמא שלי מכניסה כלים מצוחצחים. גם אני אבל אני לפחות לא מבזבזת מים זורמים אלא את אלה שעמדו בכיור.

אז אם ככה- איך אתן מנקות לפני ?

לי יש מברשת עם ידית ארוכה, מסירה אתה את כל שאריות האוכל מתחת לברז, ואז מכניסה למדיח. פלא שהוא מקצר לי בזמנים? אין שאריות, זה לא אומר שנקי.

efratcn

New member
אמא שלי ליטרלי שוטפת מתחת למים זורמים

ומעבירה עם סמרטוט וכך מסירה לכלוך קשה. תהרגי אותי למה היא צריכה מדיח. אני (כשאני מפעילה. לרוב לא קורה) אני מקפידה שהכלים יושרו במים שגם ככה זורמים ולפני ההכנסה מסירה לכלוך עם היד.

ExNewYorker

New member
בדיוק ככה אמא שלי. הורגת אותי

אני אפילו לא ממש משרה. רק מוודאת שאין לכלוך ושאריות מזון.

איזה מצחיקות אתן! הזמן יורד כי

מדיח בוש לומד! מה זאת אומרת? הוא יודע כמה לכלוך היה בפעמים הקודמות (לפי הלכלוך שהצטבר במסנן שלו) ומחשב כמה זמן הוא צריך לעבוד בפעם הנוכחית. וככה חוסך אנרגיה היה לי מדיח בוש כשהייתי בארץ, מדיח מעולה! בעלי גם לא הבין למה הזמן משתנה והתקשר לשירות לקוחות

קודם כל טוב לדעת

אבל קצת עקום בעיני ללמוד מהקודם לא? הנוכחי יכל להיות לגמרי אחר.

טוב בעלי עכשיו פה והסביר לי יותר מדויק

המדיח לפני השטיפה, קודם כל מעביר שטיפה להוריד את הלכלוך הקשה ואז יש לו מד עכירות שמודד כמה לכלוך יש ולפי זה מחליט כמה זמן תהיה השטיפה האמיתית. אם את רוצה להמנע מזה, הבעל מוסר שיש אופציה של שטיפה מקדימה ואז המדיח לא מכליל אותה בשטיפה האמיתית ואז הזמן קבוע.

אבל הוא "מחליט" על משך הזמן בשניה שאני מדליקה

אז אין לו קודם זמן לבדיקת עכירות. באמת משונה, אולי בכל זאת אציק להם בשרות הלקוחות.

לדעתי זה משתנה בהתאם לתכולה

גם אצלנו יש הבדלים של כמה דקות (גם במכונת הכביסה אני חושבת). ולנו יש מדיח אחר, אבל דווקא הומלץ לנו להשתמש בתוכנית הכי אורכה כשיש זמן, כי היא חוסכת אנרגיה.

closus2002

New member
שאלה נוספת על אותו מדיח--פתאום התחיל להיתקע

על הדקה האחרונה. כתוב 1 בשעות ואם לא לוחצים על הכפתור שסוגר הוא ממשיך לעבוד.. מישהי נתקלה בבעיה כזו? ממש מרגיז המדיח כולו בן חודש..סתם מרגיז כל התחכום הזה..איפה המדיחים שהיית לוחץ מפעיל וזהו בלי שעון ובלי כלום.. תודה

למעלה