למי יש כזה?
ח חולק על דעתי New member 3/5/06 #13 האמת שזה מזכיר לי יותר טיטול ../images/Emo6.gif שזה מוסיף לתיאוריה שנכתבה למטה.
ב בארי הברבארי New member 3/5/06 #10 המממממ...F15 באמת לא יעזור. שמע זה רחוק וזה בשמיים,שיינסה אולי איזו מיצובישי EVO חתיכית,אתה יודעת
ח חולק על דעתי New member 3/5/06 #11 לפחות תוריד את הניילון מהאריזה ודרך אגב, אני לא חושב ששלי הגיע עטוף בניילון... סתם מחשבות ברומו של עולם.
לפחות תוריד את הניילון מהאריזה ודרך אגב, אני לא חושב ששלי הגיע עטוף בניילון... סתם מחשבות ברומו של עולם.
ד דה סטילטו ליידי New member 3/5/06 #12 אם הוא מוריד את הניילון לא יתנו לו להחזיר לחנות למשהו יותר טוב (גם אם הוא שמר את פתק ההחלפה ועוד לא עברו 14 יום ) <אהבתי ת'תמונה בכרטיס האישי ות'שם משתמש >
אם הוא מוריד את הניילון לא יתנו לו להחזיר לחנות למשהו יותר טוב (גם אם הוא שמר את פתק ההחלפה ועוד לא עברו 14 יום ) <אהבתי ת'תמונה בכרטיס האישי ות'שם משתמש >
ד דה סטילטו ליידי New member 3/5/06 #16 כי לך אני אומרת דברים כאלה בטלפון, יותר שווה, לא? <חוצמזה שהתמונה שלך במסנג'ר יותר יפה ממה ששמת בכרטיס האישי>
כי לך אני אומרת דברים כאלה בטלפון, יותר שווה, לא? <חוצמזה שהתמונה שלך במסנג'ר יותר יפה ממה ששמת בכרטיס האישי>