למי יש כוח להתאמץ?

יוני1616

New member
למי יש כוח להתאמץ?

שלום חבר'ה! כתבתי פה משהו, לכל אחד ואחד מכם. מה שמתאמצים עליו- שווה לנו הרבה יותר, אז בבקשה להשקיע קצת בקריאה.. אתה יהודי. חשבת פעם מה זה אומר? עלו לך שאלות על אמונה? על אלוקים? על התורה? איך אתה רואה את הדת? האם לדתיים יש השקפת עולם מעבר לקיום מצוות או שהם מרובעים? האם יש הגיון בכל המעשים והאיסורים המוזרים? האם הדתיים לא נתקעו אי שם באירופה של המאה ימי הביניים? האם לאלוקים זה באמת משנה אם נקיים כל כך הרבה מצוות?... עכשיו יש לך כתובת לכל השאלות. התכתבות עם בחור דתי צעיר, תוסס ומחפש חיים- בדיוק כמוך. די לסטיגמות! צריך לשבור אותן. לקבל תמונה אמיתית יותר על היהדות. כל אחד יתחבר עם בחור דתי, איתו הוא יתכתב באופן אישי לחלוטין, ממש כמו בין חברים- פשוט אחד על אחד. להתעניין, להעלות שאלות, לחפש תשובות. מסע מרתק לתוך עולם עמוק, אמיתי ורלוונטי. לפרטים, ולהשגת כתובת של בחור או בחורה לדבר איתם- [email protected] יוני, בן 19.5. המודעה כתובה בלשון זכר, אך מכוונת גם לבנות. תנועת 'אחד על אחד'

DEANC

New member
רעיון ענק

למה שלא נעשה את זה בשלישיה? בנער השואל, אתה ובחור אתאיסט? ככה הנער יוכל לקבל את התשובה המתאימה ביותר בשבילו על כל שאלה.

DEANC

New member
כמובן שמזלזל

אם מישהו יפנה אליו זה רק מישהו שמעורער בצורה קשה מאוד בזהות שלו, לא הייתי רוצה שהוא יטיף לאחד כזה שבמצב כ"כ פגיע על דת. אנשים שיפנו למישהו ששולח הודעה כזאת יכולים להסחף אחריו, הייתי מעדיף שיקראו דעות נוספות.

DEANC

New member
תיקון קטן

בהודעה הראשונה לא זלזלתי אפילו מעט.

Miss RockRose

New member
הא?../images/Emo4.gif

אתה בפיצול אישיות?

DEANC

New member
לא בדיוק

אני מזלזל בבחור שחושב שאפשר לשכנע אנשים דרך האנטדנט וחשבתי שצייתי את זה בהודעה, האמת היא שלא ציינתי את זה.

Miss RockRose

New member
אני התכוונתי לפנות ואני אפנה...וזה מעצבן אותי

שאתה מזלזל..כי אתה יכול לא להסכים אבל צריך לכבד!! ואני רוצה לפנות אליו פשוט מאוד כי הוא צודק...זה דבר חשוב זה מחלוקות שיש אצלנו בעם ואם אתה אומר שמישהו ישפיע עליך אז זה רק אומר שאתה לא מספיק יציב בדעות שלך...אני מודה שאני לא אבל אני בנאדם סקרן..ודברים שונים משאני מאמינה מעניינים אותי.. אז אל תזלזל..אתה יכול לא להסכים - אבל תכבד!

Rioter

New member
../images/Emo31.gif לא לעניין לדעתי..

יוני הגיע בגישה מעולה. של להכיר, לדעת, להבין.. אני לא חושבת שיש פה ניסיון לשכנע מישהו. 'רק' העברת מידע.. ביטול סטיגמות.. וזה מקסים.

Miss RockRose

New member
זה ממש לא נאיבי...אתה חושב שזה נאיבי

כי אתה מקובע בדעה שלך..לא מוכן לשמוע דעות אחרות...

למעלה