למי יש חבר.. היי... אני חדשה.. רציתי לדעת למי מהבנות יש חבר ולמי אין ואם כן אז כמה זמן... תודה..
ד דנה אינטר New member 25/6/05 #1 למי יש חבר.. היי... אני חדשה.. רציתי לדעת למי מהבנות יש חבר ולמי אין ואם כן אז כמה זמן... תודה..
ב בחורה ולהלוי מכורה New member 26/6/05 #2 קודם כל ברוכה הבאה! תקנו אותי אם אני טועה: להילה עם שלם וללימור יש חבר, סיון היא נשואה לאיתן אלבז ויש לה גם 2 ילדים ממנו והילה הלוי פנוייה... זהו...
קודם כל ברוכה הבאה! תקנו אותי אם אני טועה: להילה עם שלם וללימור יש חבר, סיון היא נשואה לאיתן אלבז ויש לה גם 2 ילדים ממנו והילה הלוי פנוייה... זהו...
ה הילה עם שלם בנשמה New member 26/6/05 #4 את טועה.. הילה עם שלם נשואה חחחח לי.. וישלנו ילדים מה לא שמעתם באירוח בתפוז? הם מוחבאים
ד דנה אינטר New member 27/6/05 #7 ***** תודה.. וכמה זמן חבר יש לכל אחת מהן..? ושמעתי שאחת מהן נשואה עם ילדים.. זה נכון?
H hila halevi girl New member 27/6/05 #8 כן זה נכון סיון יש לה 2 ילדים..בן ובת. ונדמה לי שנה שנתיים יש להם חברים אם אני לא טועה..
B Britney Boy New member 27/6/05 #11 ככה.. סיון אלבז נשואה למפיק הלהקה ויש להם 2 ילדים... בן שנתיים ובת שנה... הילה עם שלם ביחד עם החבר שלה אריאל שנה + ולימור ביחד עם חבר שלה קובי 7 שנים והלוי פנויה בינתיים )
ככה.. סיון אלבז נשואה למפיק הלהקה ויש להם 2 ילדים... בן שנתיים ובת שנה... הילה עם שלם ביחד עם החבר שלה אריאל שנה + ולימור ביחד עם חבר שלה קובי 7 שנים והלוי פנויה בינתיים )