למי יש הצעה??

sharon or

New member
למי יש הצעה??

אני ממש בדילמה ובפחדים ואני אפילו לא יודעת להסביר למה.. יצאתי מזוגיות ארוכת שנים והנה אני בת 30 אימא..ופנויה שוב. אין לי מושג אפילו מאיפה להתחיל..אולי למישהי יש הצעות..אני כבר אשלול את מסיבות הנשים כי בגיל 12 כבר לא הלכתי לקייטנה מעבר לכך גם כל אתרי ההכרויות..מפחידים מאוד ,אני לא חושבת שאני מסוגלת לפרסם תמונה שלי באינטרנט.(.אימא איזו בושה..) אני יודעת שאני איכותית ונראית מעולה אך משום מה אני מפחדת לחשוף את עצמי במדיות התקשורתיות האילו.. אולי יש למישהי הצעה טובה יותר מהשתיים האחרות? אשמח מאוד לתגובות

dify

New member
בחיים...

אני לא רואה הרבה ברירות, ואני אישית לא מכירה קסם שלא כולן מכירות. מה נשאר לנו? 1. אינטרנט, אתרי היכרויות, פורומים, וכל תוכן אחר שמדבר על הקהילה- צאי, הירשמי, כיתבי, הגיבי, יכירו אותך, יגיבו אליך. 2. מועדונים, פאבים, דיסקוטקים. יש דווקא מגוון קטן של אירועים לנשים, מכל מיני סוגים, חלק רועש וצעיר יותר וחלקו פחות. 3. אירגונים- חושן, איגי, הבית הפתוח, האגודה,קלף, כל מיני אירוגנים שאת יכולה להצטרף, לתרום ולהכיר ככה גם נשים שלוקחות חלק בפעילויות שם. 4. דברי על זה, ספרי לחברותיך, תהיי בחוץ- ככל שיותר אנשים ידעו שאת מחפש ומעוניינת כך יותר יהיה לך סיכוי לפגוש. 5. לכי עם סיכת גאווה קטנה, בסופר, במונית השירות, בעבודה, פתאום תראי עוד נשים בעניין שקודם לא שמת לב אליהן, אולי פתאום הן ישימו לב אליך, תפלרטטי אם תראי שיש עניין... לפעמים דברים כאלו מגיעים רחוק, מסתם מפגש מיקרי :) אני אישית מאמינה במדיות תקשורת, דווקא מצאתי כך בעבר אהבות גדולות, מצד שני את האהבה הנוכחית שלי פגשתי פשוט כי הייתי פעילה מאד והתנדבתי והכרתי אנשים, כך שכל שיטה יכולה לעבוד.

למעלה