למי יש את A NEW BEGINING

the z girl

New member
למי יש את A NEW BEGINING

ובטוח שזה השיר, ויכול לשלוח לי? הורדתי אבל אני לא בטוחה שזה השיר..

joelgirl

New member
בדיסק

קודם כל אחותי אני מציעה לך לקנות את הדיסק דיסק שווה ביותר את זה כולנו יודעים
ןA NEW BEGINING זה מנגינה מגניבה כזאת שפותחת את הדיסק אז כולם לקנות את הדיסק!!!!!!!!!!!!!!!!

לי יש לי יש לי יש../images/Emo105.gif

והראשון כבר בחנות מחכה לי כי הזמנתי
בכל מקרה, אנשים אנחנו שרים אימושנלס בלהקה!!!!!!!! והמנהל המוזיקלי (אבי) אמר שאני ועוד חברה שלי נשיר שיר לבד באנגלית כי יש את כל הזייניקיות הטפשיות שלא יודעת לשיר באנגלית.. חחחח אני מנסה לשכנע אותה לשיר אימושנלס איתי במקום בלהקה אבל היא אומרת שהיא לא רוצה ושהיא רוצה של הרקולס i wont say im inlove שזה גם שיר נוראאאא יפה אבל הוא נורא גבוה מידי בשבילי.. אני צכה עצות לשירים שיתאימו כזה

joelgirl

New member
בהצלחה אחותי

על תוותרי לה תשירו גוד שארלוט ותקליטו כדי שנשמע פה

¥EleVatioN¥

New member
גם לי יש גם לי יש../images/Emo3.gif../images/Emo129.gif

ואני גם יוצאת במבצע שלם לקנות תראשון
אה פיטע dont give up! מה עכשיו הרקולס?! גוד שארלוט וזהו

Blink Park 41

New member
גם לי יש גם לי יש גם לי יש=)

יש לי גם תראשון
ויש כזה שיר The Fish and the Wart אבל אני לא מוצאת אות בשום מקום...למישהו יש? או מכיר אותו?

האאא../images/Emo105.gif

גמאני לא מוצאת אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כי חיפשתי מילים לשירים באיזה אתר, כתבתי גוד שארלוט וזה השיר היחיד שלא היה לי!!!!!!!! ואני מחפשת ולא מוצאתתתתת

Blink Park 41

New member
פה כתוב שיש אותו

גם כתוב שהוא נדיר http://www.sing365.com/music/lyric.nsf/Good-Charlotte-lyrics/FB0CFC3ABE94DB3B48256AA0002D0748 ובכלל יש שם מילים לשירים לא מזוהים

כהה../images/Emo105.gif

ממשם ראיתי שהיה כתוב אותו!!חחח בסינג365! ויש שם שיר אחד שקוראים לו דאמב לייק דאט, הורדתי אותו, זה לא הם שרים! אלל תורידו! בעצם, דווקא שיר נחמד... אבל לא שלהם!אני מזהה את בנג'י או ג'ואל כשהם שרים!אלא אם כן זה בילי או פול *_*

Blink Park 41

New member
חחחחחחחח

אבל יש שם שירים מוזרים שכן שלהם...אבל הם לא יפים כמו-Put Your Hands On My Shoulder בקיצור אם אתם רואים שם שיר שאתם לא מכירים לא מומלץ להוריד...הם לא יפים...אם זה באמת שירים שלהם

זה שיר שולט! חח../images/Emo105.gif

הם חידשו אותו פשוט
יש גם איי וואנט קנדי שהם חידשו ופוט לוס הם חידשו!

the z girl

New member
פוט לוס דווקא נחמד

אבל את איי ואנט א קנדי אני כ"כ אוהבת.. וגם לא את פוט יור הנדס אונ מיי שולדר ואין לי כוח לכתוב באנגלית

EleVaTioN

New member
לא נכון!!!../images/Emo129.gif

פוט יור הנד און מיי שולדר
ג'ואל נשמע כל כך סקסי שהוא שר את זה

blabla 14

New member
וואי מזל"ט אחותי...

פיטהההההההההההההההה.................... וואי אני חולה על השיר הזה....... אני כל הזמן שרה אותו........ ושיהיה לך בהצלחה..... לאב יו פיטה שלייייי..... טולה....

the z girl

New member
לא קונה מה שאפשר לצרובב..

גם אם זה גוד שארלוט..
פיטה אני רוצה לשמוע אותך שרה................! אם את בלהקה אז את בטח לא ביישנית
ואני יודעת שיש לך מיקרופון.. אס... מה את אומרת?! (כן\לא) (התשובה שווה 100 נקודות) בהשראת כל המבחנים שיש לי בזמן האחרון. המורה שלי ניגן לי את ALL THE SMALL THINGS של בלינק לא ניגן משו כי הוא לא זכר לדעתי אבל זה היה דומה.. ויפה.. חח.. רק חבל שאני כבר לא זוכרת את המילים.. פעם הייתי מכירה את כוולם.. אבל שנים שלא שמעתי.. טוב זה לא מענין.. *נוטשת את העניין*

אני מאוד ביישנית../images/Emo105.gif

עד שהתקבלתי ללהקה אף אחת מהחברות שלי בכלל לא ידעו שנאי יודעת לשיר..................... ואני לא שרה בקול יפה (כאילו, אני שרה רגיל כזה בקטע של צעקות.. חחח) מתי שזה לא בלהקה... כי אני מרגישה שזה מתלהב מדי.. ולא.. כבר אין לי מיקרופון כי העבירו לי מחשב לחדר והשאירו את המצלמה והמיקרופון בחדר מחשב :)

the z girl

New member
שששש.. את שרה מדהיםםםםםםם

*שלא כמוני* אבל אני אוהבת לשיר ואפח'ד לא יסתום לי ת'פהההה רק ליד אנשים שאממ.. זה יהיה מביך לשיר לידם אז אני לא שרה גם אם בא לי ובאוטובוס אני עושה עם השפתיים כי אממ..זה די ברור למה.
ואת שרה מדהים!, אם התקבלת סימן שככה וזהווו..!

למעלה