לך יהיה את המתכון
לדעתי, מרגישים טוב, על-ידי כך שמרגישים טוב. נראה לי שזה לא קשור בהכרח לשום דבר. זה פשוט משהו שכל אחד יכול ללמוד לעשות (בדרכו הייחודית). נגיד, איך את מרימה את היד הימנית שלך? קשה להסביר, נכון? תשובות כגון ``אני רוצה שהיא תתרומם אז היא מתרוממת``, או ``אני מדמיינת שהיא מתרוממת``, או ``אני מתכוונת להרים אותה``, או ``אני פשוט מרימה אותה`` ואחרות, לא תניח בידי מי שאיננה יכולה להרים את ידה, מתכון ישים שמורה לה כיצד לעשות זאת. אותו הדבר בלהרגיש טוב: אחרי שלומדים לעשות זאת, אנחנו פשוט יודעים לעשות זאת. אבל איך לומדים לעשות זאת? או, זאת כבר שאלה שאפשר לענות עליה!!! את מוזמנת לפרט בפורום, עד כמה שאפשר: - למה את לא מרגישה טוב? (כשאת מרגישה לא טוב) - למה את כן מרגישה טוב? (כשאת מרגישה טוב) - מה היית רוצה שיקרה? - מה צריך שיקרה לדעתך כדי שתרגישי טוב? - למה את רוצה להרגיש טוב? - מה היתרונות, לדעתך, בלהרגיש רע? - מה היתרונות, לדעתך, בלהרגיש טוב? - מה ישתנה בחייך, לדעתך, אם תרגישי טוב? - מה ההבדלים בין אנשים שמרגישים טוב לבינך? - האם את אוהבת את ההבדלים האלה? - מהו, למיטב ידיעתך, המתכון ל: לא להרגיש טוב? (אני מתכוון ברצינות) נראה לי שיהיה לך נורא כיף לכתוב את התשובות האלה, לי לקרוא אותן - וגם שיהיה לאחר מכן הרבה יותר קל להמשיך במלאכת למידת האושר. אושר, איזה דבר מופלא זה אושר, נכון?! באהבה ובאיחולי ימים של אושר והצלחה, בן