למי יש אי סי קיו

La Gamba

New member
נצל"ש

בסוף השנה הזאת, אני אסיים לרכז את תרגום ה"דור השני", אבל מכיוון שאיני מצילח ליצור קשר עם אחד המתרגמים, אני מחפש מישהו לתרגם את הנספח של אבירי טאקיזיס. אם יש מישהו שיש לו את הספר "הדור השני" של רומח הדרקון ומועניין לתרגם, נא להגיב.

DDN

New member
לי יש ולי יש. ויש לי גם מסנג´ר

וגם חלונות XP ו120 ג´יגה דיסק קשיח.

BluePrint

New member
איזה מהם?

יש לי שניים, אתה רוצה את הרזרבי שלי? (למה שלא תרשום לעצמך מספר לבד?)

BluePrint

New member
אההה...

למה שלא תוריד בעצמך מהאתר של התוכנה? זה חינם. ובטח גם גרסה מעודכנת יותר. (אם אתה צריך עזרה בלהוריד את הפרסומות, רק תגיד)

שחור2

New member
היי אני מבקש ממכם את המספר

של האי סי קיו שלכם אכשיו הבנתם

BluePrint

New member
אכשיו?

תן לי רגע, אני אבין עחרכך. אבל בינתיים, הנה עצה: תתחיל מלהגיד ל"קהל היעד" שלך -=מה=- אתה רוצה לעשות עם המספר ICQ שלו. אני מבטיח לך שתקבל הענות גדולה יותר. (גם אם שלילית)

magnus the red

New member
חוצפה יש לו לילד

שמע חבוב, אתה לא נכנס סתם ככה לפורום בפעם הראשונה ואומר "למי יש איי.סי.קיו",קאפיש? תנסה משהו בסגנון "שלום, עני כדש פו. הני משחכ ______ קבר _______ שנים...... בחל מיכרא עני יישמך מעוד עם טיטנו לי את מיספרי האיציק שלחם". אחרת זה פשוט לא עובד. ובמילותיהם של גדולים ממני: "You barge in here, quite uninvited, break glasses, and then announce quite casualy that we´re all dead"

רמץ

New member
אני מבקש להוריד את רמת הגועליות

זה מכבר עברה החלטה בפורום שלא להטפל לשגיאות כתיב. מלבד זאת, אני גם מבקש להמשיך ולהעלות את כמות הציטוטים ממונטי-פייטון. בתודה -רמץ.

רמץ

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

אבל לא הוספת עוד ציטוט של מונטי-פייטון

magnus the red

New member
אתה יכול להוסיף לבד

נגיד, שים אחד (או יותר) בחתימה שלך ותחליף כל כמה זמן אבל בשבילך: englishmen, you´re all so fucking pompous! none of you´s got any balls! שזה פשוט ההמשך של מה שהיה קודם. אבל יש לי הרגשה שאם נתחיל עם ציטוטים של מונטי פייטון לא נצא מזה.

שחור2

New member
כבר הייתי פה

ואני פשוט אוהב משחקי תפקידים. ורציתי לדבר עם מישהוא בנושא.

BluePrint

New member
אז למה לא אמרת קודם? ברוך השב.

אתה אוהב משחקי תפקידים? איזה צירוף מקרים, גם אנחנו. רוצה לדבר עם מישהו בנושא? בבקשה, הפרום פתוח לפניך. כולנו קוראים, ורובנו גם מגיבים. וכמחווה לרמץ: "!What a strange person"

למעלה