למי יש אחסון בGODADDY?

kity02

New member
למי יש אחסון בGODADDY?

אני זקוקה לעזרה עם הלוגין. כל עוד אני מתשתמש בחיבור למסד נתונים מקומי, הלוגין עובד (בהרצה מקומית) אבל, כשאני מכניסה את שורת החיבור של GD במקום הLOCAL CONNECTION - זה לא עובד. מישהו בעל אחסון בGODADDY יכול לתת לי דוגמא , בלי שם משתמש וסיסמה, רק עם מחרוזת החיבור לDB שבאסחון. מדובר על SQL SERVER באחסון של GODADDY, והסביבת עבודה שלי היא VS WEB DEVELOPER. שאלה קטנה נוספת: אחרי שאני מצליחה ליצור את הCONNECTION - האם גם בהרצה מקומית הCONNECTION הזה יעבוד לי, או שאצטרך להחזיק שני משתנים - אחד עבור השרת , והשני עבור הבדיקות המקומיות?

kity02

New member
יש!!!!! הנה תקציר הפיתרון - לתועלת הדור הבא

כשיהיה לי קצת יותר זמן, אכתוב באריכות אבל העיקרון עם אחסון כמו GODADDY ושות' - שהוא אחסון משותף של הDB הוא ליצור שני קבצי WEB.CONFIG אחד עבור ההרצה במחשב המקומי והשני עבור השרת. זה, מאחר שבסיס הנתונים המקומי הוא מסוג EXPRESS, בעוד השרת של GODADDY תומך באחיו הגדול, הSQL SERVER. בנוסף לכך, הטבלאות נמצאות על שרת DB משותף, וזה דורש היערכות מיוחדת, כדלהלן. חשוב לשים לב כשיוצרים את מחרוזת החיבור בטפסים שעל גבי המחשב, לסמן באפשרויות המתקדמות את האפשרות INSERT. כמו כן, לבחור עבור הFORM את ברירית המחדל INSERT ולא READ ONLY. דבר נוסף, יש ליצור בנפרד את הטבלאות על גבי שרת האיחסון. אי אפשר סתם להעלות את קובץ הMDF ולצפות שהטבלאות יהיו שם. יש להשתמש בכלים של האחסון ליצירת הטבלאות, ולהקפיד ששמות הטבלאות, וכל המשתנים בתוכם יתאימו בדיוק לטבלאות שנמצאות על המחשב המקומי שלכם. ישנה דרך, אחפש עוד מעט את הקישור, להעלות את כל מסד הנתונים, אבל גם זה לא בFTP הרגיל, אלא דרך איזה WIZARD מיוחד. עוד לא ניסיתי אותו, אבל הוא נשמע מתאים. בכל אופן, אחרי שיצרתם על גבי השרת את הטבלאות בדיוק באותה הצורה של הטבלאות על המחשב, ויצרתם חיבור עבור המחשב המקומי שלכם, צרו אפליקציה נוספת, שתמשמש רק עבור יצרת הWEB.CONFIG של השרת. באפליקציה הזו, צרו טבלה כלשהי, וטופס סתמי שיקושר אליה. אחרי הגדרת מחרוזת החיבור, לכו לWEB.CONFIG ושנו שני דברים: את מחרוזת החיבור ואת authentication mode מWINDOWS לFORMS. איך לשנות את מחרוסתזת החיבור? ניסיתי בהתחלה לפי המדריכים השונים , וזה לא עבד. מה שעשיתי היה להתחבר למנהל מסד הנתונים, מתוך החשבון של GODADDY, וב"CONNECT" רשמתי בכוונה סיסמה לא נכונה. אז הפיע לי בצד ERROR,ש בו הופיעה מחרוסזת בחיור, עם הפרמטרים של מקור המסד , שם המשתמש והסיסמה שניסיתי לכתוב. את כל המחרוזת הזו העקתי למחרוזת החיבור בקובץ EWEB.CONFIG, כשאני משנה הפעם לסיסמה הנכונה, ואז העליתי את הקובץ הזה לשרת. הנה דוגמא למחרוזת כזו:
<connectionStrings> <add name="ConnectionString" connectionString="Data Source=whsql-v07.prod.mesa1.secureserver.net,****;User Id=***;Password=****;" providerName="System.Data.SqlClient"/> </connectionStrings>​
כעת הכל עובד!!

למעלה