למי חשוב האורך?......

שוטרת*

New member
למי חשוב האורך?......

סקסיות שלי, ראיתי כאן דיון על אורכים וגם בצאט אפשר לראות שמות של בנים שמעידים על עצמם שהם בעלי 20ס"מ ומעלה. הקיצר סתם הבטחות או בעצם הפנטזיות שלהם. אז אין דבר כזה... רובם נעים בין 14-17ס"מ וזו עובדה!!! אז שלא יספרו לכן סיפורי בדים.. ואני גאה במי שדובר אמת ולא מתפאר באורכים לא לו. כי בעצם האורך לא קובע אלא מי שמחובר אליו. צודקת או לא????? ונראה אם יקום כאן הגבר ויאמר "יש לי קטן, אבל אני גדול במיטה". שוטרת

ROZELESS

New member
אני לא יודע אם זה את או אתה אבל ...

אני אף פעם לא פחדתי לומר את האמת בקשר לאורך שלי ..... וגם כשהתגייסתי והחובשת אמרה לי שהיא סקרנית לראות אם זה נכון שלשמנים יש פיצקלחי אז לא פחדתי להראות !!!!!!! יש לי בערך 14 -14.5 ס"מ וזאת האמת .... אני לא ממש חושב שאני תותח במיטה אבל הביצועים שלי בהחלט מספקים !!!

big sim

New member
ל roseless

אם שאלתה אותי אני בן. תקרא את התגובה החדשה שלי לשוטרת.

מייק-23

New member
עובדה......

הגדלים הממוצעים בארץ אכן בתחום ה-15-18 ס"מ אבל יש בארץ ונמדדו ולפי סקר של הטכניון האיבר הכי ארוך בארץ הוא 21.5 ואין אף גבר שיקום ויגיד לך שיש לו קטן אבל הוא גדול במיטה גברים אפילו שיהיה להם 3 ס"מ מבחינתם הוא הכי גדול בארץ חוץ מזה שיש גברים שיגידו יש לי ממוצע ואני תותח במיטה והינה לך אחד למרות גילי הצעיר

סגול29

New member
בטח שלא !

- חשוב הרוחב
חוץ מזה, חשוב שידע מה לעשות איתו וגם (אפילו יותר חשוב) עם הלשון

אחלה של תגובה

טלטולה מה חדש ??? איך הולך ?. את צודקת צריכים להיות טובים במיטה אנחנו הגברים אבל מה איתכן גם אתן צריכות לדעת מה הולך ולהיות מעולות במיטה לא חושבת כך ?????
שלך אובי1 קנובי

סגול29

New member
רגע, לא הבנתי

14-17 נשמע לא גדול במיוחד אבל כנראה שאני לא יודע למדוד. אז ... מאיפה מתחילים לספור ?

a_goa

New member
דבר ראשון לפני שמכניסים אותו....

חובה,אבל חובה לרדת לבחורה....ואז נותנים לה לגמור פעם אחת ואז כבר לא משנה מה הגודל....תאמינו לי שהיא תגמור שנית אחרי שיורדים לה

big sim

New member
האורך

15 ס"מ זה בסדר אבל רצוי שיהיה עם נטייה בלפי מעלה או קרוב ככול שאפשר לבטן ואז בתנוחה המסיונרית יש גרוי מקסימלי לדגדגן

סגול29

New member
חחחחחח הסתדר הבחור

לזה קוראים - להגיד את הדבר הנכון בזמן הנכון. נראה אותו קם באמצע מסיבה, נעמד על כיסא ואומר את זה ... לא שזה בושה. אני פשוט חושב שכדאי להגיד את מה שחושבים ולא את מה שרוצים לשמוע. יאללה ביי

ROZELESS

New member
לא ביג דיל !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לפני שנתיים אני עליתי על כיסא בוורד הצלע וצעקתי שאני בן 24 ועד לפני שנתיים הייתי בתול ....... היו לפחות 50 איש שמה וכולם כולל חברים שלי נכנסו לשוק ....... מעניין מה היה קורה אם הייתי ממשיך ואומר שלפני זה היה לי ניסיון גם עם גברים ........ נראה לי הייתי גומר את כולם !!!!!!!!!

red29

New member
שוטרת שימי לב

יש כאלה שמצהירים ללא כיסוי...יש שמצהירים עם כיסוי...

הגודל שלך מפחיד

משום מה כל הגברים "מתפארים" בכלי שלהם. (ככל שהוא יותר גדול הוא יותר שווה). אני בתור בחורה נרתעת מזה. דרל אגב, כמה מתוך "זה" אתה מצליח להכניס לנרתיק?

red29

New member
סינדרלה

מה שאני מנסה זה פשוט להראות שלא כל מי שמצהיר על מימדים יוצאי דופן משקר...יש גם כמוני שבאמת יש להם קצת יותר!!! רתיעה?....אם התגברת על הרתיעה של "הפעם הראשונה"...תוכלי להתגבר גם על עניין המידות!!! לגבי כמה אני מכניס...לרב בתור התחלה אני נותן לבחורה להיות למעלה.... כדי שתתרגל...ותחליט בעצמה כמה נכנס ובאיזה קצב.. אם היא בסדר עם זה .... אפשר להתחיל לגוון את התנוחות!!!

red29

New member
סינדרלה המתוקה

מה שאני מנסה זה פשוט להראות שלא כל מי שמצהיר על מימדים יוצאי דופן משקר...יש גם כמוני שבאמת יש להם קצת יותר!!! רתיעה?....אם התגברת על הרתיעה של "הפעם הראשונה"...תוכלי להתגבר גם על עניין המידות!!! לגבי כמה אני מכניס...לרב בתור התחלה אני נותן לבחורה להיות למעלה.... כדי שתתרגל...ותחליט בעצמה כמה נכנס ובאיזה קצב.. אם היא בסדר עם זה .... אפשר להתחיל לגוון את התנוחות!!!

למעלה