למי הכי תתגעגעו?

balbalina

New member
למי הכי תתגעגעו?

בטח כבר שאלו את זה כמה פעמים בפורום אבל אני חדשה פה אז חבל... אז ככה- חשבתי הרבה ורציתי להגיד מייקל אבל בעונה השלישית הוא השתנה והשאיר עלי פחות רושם מהעונות הקודמות (אולי זה בגלל השער הארוך) אז הדמות שאני הכי אתגעגע זה "קייל"!!! אחרי שהתסריטאים הורידו ממנו את תפקיד האקס העצבני ונתנו לו חוש הומור וחלק בחבורה ממש התאהבתי:) פתאום קלטתי שהוא גם שווה ממש בקיצור אני ממש עצובה שזה נגמר ושקייל לא יבדר אותי יותר בהערות ציניות.

ללא ספק מייקל../images/Emo99.gif

כי הדמות שלו אולי קצת התבגרה בעונה השלישית אבל הוא הכי מותק בעולם
גם למריה אני אתגעגע כי היא שולטת, ואכן גם לבודהה בוי

מקססססס

אני הכי אתגעגע למקס!!!!!!!למבטים החמודים שלווווווו ואיך שהוא מסתכל על ליז

T a l14

New member
קשה....

כל דמות תרמה כ"כ הרבה לעלילה (כן, כולן!) אז נורא נורא קשה להחליט למי תתגעגע (או יותר נכון, מתגעגע) ... אני ממש מתגעגעת לזוג השולת של הסדרה-מריה ומייקל. קשה לעבור את יום ראשון בלעדיהם... :p *אה אה! אתמול נסעתי באוטובוס בפעם השניה בכל חיי!*

hadarya

New member
מקס מקס...

ועוד אלף פעם מקס. זה כל כך קשה כל פעם שהסדרה נגמרת להיפרד מחדש
...!! חחחחחחח

nickelodeoni

New member
אני הכי אתגעגע לאיזבל

כי איך אפשר בלי הצינוית שלה...ובלי ג'סי השקסי ביותר! (כמובן שהייתי רוצה ילד מג'ייסון וברנדן פר גם...)

dolca1

New member
עד כמה שזה צפוי

אני ייתגעגע לליז ולמקס... :( אני כל כך אוהבת אותם! לא יכולה אני אוהבת גם את מריה ומייקל אבל פשוט לליז ומקס אני כל כך נקשרת המבטים החמודים האלה של מקס וליז החמודה כולם חמודים ואני דיי כל כך אוהבת אותם!

PopPy

New member
לא צפוי בכלל. :X

אני פשוט לא מבינה מה אתם מוצאים בליז או במקס, ובייחוד בשניהם כזוג.

Elder

New member
דימוי למערכת יחסים שלכאורה

הייתה מושלמת. עברה עליות ומורדות קשות עד כדי פגיעה פיזית בליז (ההתחשמלויות שלה שבגללן התרחקה ממקס) ובסוף שרדה. את אומרת זאת כי את מסתכלת על הדמות עצמה ולא על מה היא מייצגת (השפעה משיעורי ספרות :])

אני לא חושבת שזו

מערכת יחסים מושלמת.. לפני הפרק שכולם היו צריכים לעזוב בגרנילית', חשבתי ככה אבל אז כשראיתי שמייקל הוא זה שלא עזב את מריה, ומקס בחר לעזוב כביכול, אני לא חושבת שהם זוג כלכך מושלם כמו שתמיד נאמר עלייהם..

Elder

New member
בכל סיפור אהבה טלזוויוני זה ככה

בהתחלה יש אהבה מנצחת ומולם זוג אחר במשבר אח"כ מתחלפים התפקידים והזוג שנראה שיהיו יחד לנצח במשבר והזוג השני אוהב... ככה זה בטלויזיה.

PopPy

New member
מריה../images/Emo99.gif

לא יעזור. הייתה ונשארה הפייבוריטית שלי עוד מהפרקים הראשונים. אחריה מייקל. הוא פשוט מקסים.

למעלה