למי בא לרדת?

למי בא לרדת?

(לאילת, ואולי לא רק לאילת) אנחנו שני בחורים ובחורה בני 20 ואנחנו יורדים לאילת ביום חמישי הקרוב. אנחנו נהייה שם מיום חמישי עד יום ראשון. רוצים רק לבלות, מסיבות ובלאגאן. מחפשים עוד בחורה לבילויים משותפים... משהו כמו 4 במיטה אחת... כולנו נראים טוב, בוגרים, לא ערסים, איכותיים ויודעים לזרום בכיף. אם בא לך להצתרף... תשלחי מסר או תגיבי כאן. אגב, אין לנו כוונה להכניס שרלילות למיטה. אנחנו דורשים איכות, כי אנחנו נותנים איכות. ירוק בעיניים.

zzzx3

New member
בעיה קלה...

יש הגדרה לשרלילה? אתם מחפשים מישהי שתבוא למיטתכם בעוד יומיים ואסור לה להיות שרלילה? יש לכם משהו נגד נשים שאוהבות להזדיין? כי אני רואה כאן בעיתיות מסוימת... לא?

שרלילה

אין צורך להיכנס להגדרות מילוניות... בסך הכל שלא תהייה בחורה שמזדיינת עם אחד, שתהייה לה רמה, ושלא תזדיין שיכורה. שאין לה בן זוג, ושהיא פשוט רוצה להנות ולא מגיעה נטו לאורגיה. שתצא לבלות איתנו בדיסקוטקים, ושלא תהייה בהמה. זה בערך בחורה זורמת ולא שרלילה. ירוק בעיניים.

princeOFdream

New member
בחור,

אני די תומך עדיין בZX, ראשית, מה ז"א שלא תהיה בחורה שמזדיינת עם אחד?- היא בחורה רצינית רק עם היא מזדיינת עם יותר מאחד? ושלא תהיה שיכורה? למה, כדי שלא תגיד שאנסת אותה? זה היא יכולה לעשות גם בלי להיות שיכורה, אתה יודע, ככה זה כשמתעסקים עם זרים שלא ממש איכפט להם ממך... אגב, מה יקרה אם היא תסכים לעשות את עניין הזה שלכם שאתה מתעקש שהוא לא נטו האורגיה המתוכננת רק כשהיא שיכורה, מה אז? וחוץ מזה, אם מספיק לך שהיא לא תהיה בהמה, אני באמת שמח בשבילך, אני הייתי מקיים יחסי-מין עם מישהי שהיא קצת מעבר ללא בהמה... ------------- לי יש דם כחול -------------

למעלה