למי בא להצטרף?...

שירי ל

New member
למי בא להצטרף?...

במחלקה האונקולוגית של בית החולים לילדים "דנה" מתארגנת לקראת הקיץ קיטנה. הם ישמחו לכל פעילות שיכולה לעניין את הילדים המטופלים שם. שוחחתי אתמול עם פעילת "עמותת חיים" במקום- שמארגנת את הקייטנה (ביתי הקטנה מטופלת במחלקה הזו- עקב מחלה גנטית) ועלה לי רעיון אולי לארגן להם סדנא של פיסול בבצק סוכר- משהו בסיסי, אולי ללמד איך לעשות בובה מבצק סוכר, או דברים פשוטים יותר. פשוט להעביר להם שעתיים של כיף. מי מעוניינת?

ו ר ד ה1

New member
האם גם אוגוסט מתאים?

אמנם אני לר פסלת כמו רובן פה אבל אני בהחלט יודעת לעבוד עם ילדים ומוכנה בסוף יולי או במהלך אוגוסט (כי לפני זה יש לי קייטנה משלי)

gudat

New member
לא יודעת לפסל, אבל

מקפיצה

נילקי1

New member
אפשר גם עוגיות מקושטות....

אני לא מנוסה בזה אך אשמח לעזור בכל דרך אחרת מעבר להדרכה....

דלית 3

New member
תני עוד פרטים כמו גיל הילדים, מס'

הילדים וסביבת העבודה. את צריכה לחשוב על מקום מספיק, כלי עבודה ומימון החומרים. עשיתי לבנות שלי + חברה _(2,8,11.5,11.5) מיני סדנת ציור על עוגות עם רויאל ושוקולד והן מאוד נהנו. את צריכה שיהיו מספיק מבוגרים שיעזרו - מניחה שיהיו הורים אבל לפעמים הורים רוצים "לנצל" את הזמן שיש מישהו שמעסיק את הילד לנשום קצת אויר ולמלא את המצברים האישיים. אישית, אם זה ביולי בבוקר, אני יכולה לבוא לעזור ואם זה לא הרבה ילדים אז גם להסביר. לדעתי, זה "גדול" על אחת לבד שלא מנוסה בהדרכות כאלה אבל אם נתארגן כמה בנות יחד זה יהיה יותר פשוט.

וינונה

New member
סבלנות.... ../images/Emo13.gif תני עוד פרטים לגבי

הקיטנה: מתי באיזה שעות גילאי הילדים (בערך) מספר הילדים (בערך) תנאי העבודה וכל דבר אחר שאת חושבת שחשוב שנדע. אני בטוחה שנמצא מתכונת ראויה.

tartufo

New member
שלחי אלי פרטים במייל

כמה שאלות - כמה ילדים? באיזה גילאים? מי מממן? (רק חומרים כמובן)

שירי ל

New member
תודה על ההיענות ../images/Emo13.gif

גילאי הילדים מגוונים, אבל אני חושבת שמגיל 4 ומעלה הם כבר יכולים להצטרף לסדנא. ההורים תמיד נוכחים בסביבה, וחוץ מזה יש שם נערות שעוזרות בד"כ להעסיק את הילדים. לא מדובר בהרבה ילדים, אבל מספר מדוייק אני אברר איתם. לגבי תנאי העבודה- יש שם חדר שמשמש כמשחקיה, עם שולחן גדול באמצע שהוא מאוד מתאים לפעילות כזו. המחלקה פתוחה בימים א' ג' ו-ה בבוקר, ואני מניחה שבימים אלה תהיה הקיטנה. שוב, הרעיון הוא ראשוני- קודם כל רציתי לראות שיש היענות, ופרטים נסגור אח"כ בתיאום איתכן- נעשה סקר באיזה יום ושעות הכי נוח לכולם. לגבי חומרים ומימון- אני אבדוק עם מתאמת הרווחה לגבי המימון- נשאלת השאלה מה צריך לקנות מלבד כמה קילוגרמים של בצק סוכר- איך לדעתכם צריך לבנות את הסדנא בקטע הזה של החומרים? ולגבי מקצועיות כזו או אחרת- אנחנו לא מוכרות סדנא שמקנה מקצוע. פשוט עושים קצת כיף לילדים, ותעסוקה מהנה בזמן שהם מקבלים טיפול כימותרפי. אני חושבת שכל אחת שהתעסקה בצורה בסיסית עם בצק סוכר יכולה להתאים כאן. סה"כ זה כמו לשחק איתם בפלסטלינה רק שהם יוכלו אח"כ לקחת הביתה משהו פרי ידיהם שהוא אכיל או שיוכלו לשמור למזכרת- פסלון או ציור. ולמען הסר ספק- בקשתי מההודעה למעלה מתואמת עם טל.

שושkה

New member
חומרים וציוד: צבעי מאכל, מכחולים,

כלי פלסטיק חד פעמיים (כוסות פלסטיק למים וצלחות כפלטה לצבעים) חוטי תיל ליצירת פרפרים/דבורים פרחים וכו' עיגולי קרטון מצופים בניילון צבעוני או שקוף - כמשטח עליו יונחו הדברים בסוף. ניילון-מפה מהסוג שמשתמשים בו לפיקניקים לכיסוי השולחן. מערוכים/ מקלות מטאטא חתוכים לאורך 20 ס"מ קורנפלור בכלים של תבלינים (לפידור קל) חותכנים למיניהם. אני חושבת שזה מכסה את הרוב

למעלה