למי אתם מתגעגעים?

Billy Shirs

New member
למי אתם מתגעגעים?

בתוכניתנו האהובה, דמויות רבות מוצאות את מותן בדרך טראגית זו או אחרת (או שהן סתם דמויות אורחות). אז איזו דמות כבר לא איתנו אבל אתם ממש רוצים שתהיה? אייזק מנדז שמוזכר גם ככה בכל פרק? קייטלין שגורלה אינו ידוע? המעפן הזה שנושם מתחת למים? או אולי דמות אחרת שלא פירטתי פה (כי יש כל כך הרבה
) אז הדמות שיגידו אותה הכי הרבה מקבלת פרס:-B ותהיו נחמדים, תנמקו!

Billy Shirs

New member
אני מתגעגעת ל../images/Emo58.gif

אדם, כמובן
. איך יכולה להיות סדרה בלעדיו? עונה שלמה הוא הניע את ציר העלילה, מתמרן את כולם, עושה מבטא מזויף אך אמין וכמובן, שווה בטירוף. הפאנון מסביבו כמרקחה והפאנגירלז בדילמה - אוהב את הירו? נוטר לו טינה? בקטע של יאקו עדיין, או אולי אפילו פיטר? רק לאדם הפתרונים
ואל, כי היא מאגניבה.

Billy Shirs

New member
לא, הוא אמריקאי (היכון לחפירה)

דיוויד אנדרס מאיזשהי סיבה מלוהק לתפקידים בריטיים (אולי כי המבטא שלו כל כך טוב), אבל הוא מאורגון. ב"זהות בדויה" והירוס הוא בריטי, אבל בLost in Darkness, טובות השתיים, מכושפות, דדווד, CSI מיאמי והאנטומיה של גריי הוא משחק במבטא הרגיל שלו. בפרק Bob בעונה האחרונה של אליאס הוא השתמש במבטא שלו, למרבה האירוניה, כמבטא מזויף.

Billy Shirs

New member
תפקיד נורא משני,

בלונדיני אמריקאי עם שפם בפרק שפיבי חוזרת אל העבר נדמה לי. יש מצב שזה Pardon My Past.

supercoconut

New member
הוא נולד באורגן :X

"Although Anders is American, both of these noted roles required him to use an English accent." שזה אומר - מזוייף. אני לא זוכרת שהיה לו מבטא בננטשה בחשכה.

Billy Shirs

New member
את הנפש התאומה שלי.

נכון שזה סרט ממש ממש גרוע אבל הוא הפך אותו לסביר?

supercoconut

New member
סרט לא משו.

הסיבה היחידה שראיתי היא כי הוא היה כ"כ שווה שם 3>

supercoconut

New member
עושה לו רק טוב ../images/Emo6.gif

וואו
כוח הרשע שלי בלרצוח שרשורים לא פועל על חובבי-אדם/דיוויד-אנדרס!

אל ../images/Emo99.gif../images/Emo10.gif

מעבר לזה שאני ממש משוחדת כי אהבתי את קריסטן בל הרבה לפני הירוס, ממש אהבתי את הדמות של אל! אני חושבת שהיא מאוד הוסיפה לסידרה והיה להם עוד הרבה מה לעשות עם הדמות שלה..אבל זה מה שקורה שמחליטים שמישהו יהיה צמוד לסילאר! דאמט איתו.. באמת שאני לא מבינה למה הם הרגו אותה
אבל טוב יש לה מספיק הצעות אחרות.. ואני מסכימה עם כולכם שאדם גם היה דמות מעולה..גם די אהבתי את מרדית' אבל לא היה עוד הרבה מה לעשות עם הדמות שלה בכל מקרה..

Billy Shirs

New member
נמנמ../images/Emo58.gif

מה שעצבן במרדית' זה שהיא אף פעם לא עשתה משהו מעניין עם הכוח שלה. "תראו, אני מחזיקה להבה!". אפשר לעשות כל כך הרבה עם הדבר הזה, והראו קצת מזה בפרק שהירו חוזר לעבר... אגב, חוץ מב"גוסיפ גירל", איפה רואים את קירסטן?

למעלה