למי אכפת מפרות?!

fireman

New member
למי אכפת מפרות?!

ידעתי שהכותרת תמשוך את כולכם בשיא העצבים...אז להירגע.... אני נגד כל התעללות בבעלי חיים בכלל ונגד ההתעללות שהוצגה בתחקיר בפרט. אבל אנשים....מה זאת האטימות הזאת שלכם? עם כל הכבוד חיי אדם חשובים יותר מחיים של פרה! התחקיר שהיה אחרי התחקיר על הפרות היה תחקיר על זה שאין תקן לארובות במדינת ישראל. שם קיימת סכנה מוחשית לחיי אדם!!!! אתם עלולים להכנס למסעדה בכדי לאכול ולא לצאת משם!!! לדעתי זה הרבה יותר חמור מהתעללות בבעלי חיים! שמשחקים בחיים שלי ושלכם בגלל תקציבים ובירוקרטיה! עשרות אלפי בתי עסק נפתחים ועובדים ללא אישור רשויות הכבאות ללא רשיון עסק ומסכנים את החיים של כל אחד שנכנס לתוכן! אני מרגיש שאני חוזר על ההודעה שלי שכתבתי קודם לכן ולא קיבלה אפילו לא תגובה אחת!!! חברים תתעוררו זאת בעיה הרבה יותר חמורה מהתעללות בבעלי חיים. כאן מדובר בחיים שלי ושלכם אז תצאו מהתרדמת הזאת יום טוב

hospital_food

New member
אנוכי

אתה לא זה מפורום כבאות? אתה לא עובד בקרמה בתור בכאי? אתה רק דואג לתחת שלך אם אתה אתה מפחית בכלל ממשקל הכתבה של הפרות לטובת הכתבה שניה אתה סתם אדיוט... אחותי עושה שירות לאומי אצלכם, אני אנסה להוציא אותה משם כמה שיותר מהר... נ.ב תגיד הסדרה" משמשרת שלישית" דומה למציאות של הכבאים?

fireman

New member
אני דואג לתחת שלי?!

מה גורם לך לחשוב ככה? כן אני מנהל פורום כבאות ואני כבאי מתנדב אם זה מעניין אותך אני לא באתי לכאן בכדי להתנגח עם מישהו אבל אתה מספק לי את כל מה שאני צריך....את ההוכחה שאנשים כמוך פשוט יפיי נפש. אני לא מפחית מערכה של שום כתבה שתי הכתבות חמורות כל אחת בתחום התחקיר שלה, מעולם לא תמכתי בהתעללות בבעלי חיים ולא עודדתי זאת מעולם. את התלונה העיקרית שלי אני מפנה בעיקר לכלבוטק ולמי שעורך את התוכנית הזאת על שיקול דעת מוטעה...לדעתי הסיכון בזה שאתה נכנס למסעדה ולך תדע אם אתה תצא ממנה חי הוא יותר חשוב ויותר צריך לדעת לציבור מאשר דרך עקירת הקרניים לפרות (שאין לי מושג למה בכלל מוציאים להן אותן) עכשיו אתם עושים מהומה מאומה...עוד שבוע תשכחו מזה לגמרי בזה אני בטוח גם מהפרות וגם מהארובות, משני הדברים וזה למה? בגלל שזאת המנטליות הישראלית, שוכחים את מה שאסור לשכוח...ואז מה יהיה עוד שבוע? אותם עובדים זרים ימשיכו לתלוש לפרות את אותן קרניים וימשיכו לשרוף להן את הראש ובמסעדות ימשיכו להתקין ארובות לא תקניות ואני אמשיך לבוא למסעדות בשביל לכבות אותן. מתי יתעוררו שוב? שבכלבוטק יחשפו אחרי הגרסית אפרוחים שבטח שכחתם ואחרי הפיתום אווזים שגם בטח שכחתם ועכשיו הפרות, עוד כמה חודשים יראו איך תולשים לעופות את הנוצות....תעשו את אותה רוח שהישראלים מומחים בלעשות ותשכחו מזה אחרי שבועיים אותו דבר גם עם הסכנת חיים המוחשית שאתם ואני נמצאים בה כל יום את היפר חביב אתה זוכר בכלל? שנהרגו שם 4 נשים....את זה אתה זוכר? אני בטוח שלא....את זה שבמשך 8 שעות חילצו מאות לכודים ממגדלי אואזיס ברמת גן אתה זוכר? וזה בגלל סופר מרקט שפעל ללא רשיון, את השריפות החוזרות ונשנות בדיזינגוף סנטר אתה זוכר? כיבוי אז תל אביב כבר נואדשו מהמקום הזה והציבו שם צוות כיבוי כדרך קבע המקום הזה מהווה סכנת חיים מוחשית, אתה בתור תל אביבי (בדקתי בכרטיס אישי) צריך לחשוב פעמיים לפני שאתה נכנס לדיזינגוף סנטר...לך תדע אולי תצא משם בשק גופות....את ההיפר שנשרף בהרצליה לפני שבועיים אתה זוכר? אני בטוח שלא...המזל היה שזה קרה ביום שישי בלילה....אתה יודע שדלתות החירום של המקום היו חסומות כי אותו בעל מקום רצה להוסיף עוד עמדה לנקניקים? אותה עמדת נקניקים הייתה גורמת למי שהיה נלכד שם להיהרג!!! אז תעשה לי טובה, הרבה טובה ואל תגיד שאני דואג לתחת שלי כי אני דואג לתחת שלך ותחת של עוד 6 מיליון תושבי מדינת ישראל שנמצאים בסכנה מוחשית שהם הולכים לסופר מרקט, שהם הולכים לאכול במסעדה, שהם הולכים לחתונה משפחתית! כן זה גם יכול להגמר עם 400 פצועים ועשרות הרוגים! אז תעשה לי טובה ובמקום להיות כזה יפה נפש ולהיות מודאג מעניין הפרות שבכל מקרה ישכחו בעוד שבועיים כדאי שתתחיל לדאוג לעצמך ולמה שקורה מסביבך, תתעצבן כמה שתרצה אבל אני יודע ואתה יודע שברגע שתיקלע לשריפה ואני בהחלט לא מאחל את זה לאף אחד מי שיבוא לחלץ ולהציל אותך או את הרכוש שלך זה אני והכבאים! חורה לי מאוד שאחותך לא מרגישה נוח בשריות לאומי בכיבוי אש, זה באמת חבל נ.ב הסדרה משמרת שלישית רחוקה באלף מונים ממה שקורה במציאות....אתה מוזמן להצטרך למשמרת בשרותי הכבאות ולהווכח בעצמך עד כמה אותם אנשים מוכנים לחרף את נפשם במטרה להציל חיים, אני מבטיח לך שאחריכן אתה תעריך את הכבאים. יום טוב

hospital_food

New member
אוקיי

באמת כל הכבוד לך על רוח ההתנדבות ואני בטוח שאתה תורם הרבה למדינה ולאזריחה. אני ממש לא מתכוון לשכוח את מה שראתי שלשום. גם לפני שלשום הייתי בהרבה הפגנות נגד התעללות ובכלל נגד בשר. אני טבעוני, ושאמרת שאני יפה נפש זה היה נשמע כאילו זו איזו קללה ושאני צריך להתבייש בזה אולי עדיף להיות רעיי נפש? ובהודעתך הראשונה באמת היה נשמע ממנה שאתה מפחית מאוד מהכתבה על הפרות, אבל בטח לא התכוונת לזה. המשדך יום טוב ושירות נעים....

fireman

New member
אני מצטער מאוד

אם הבנת מהודעתי שאני מפחית מערכו של התחקיר בעניין ההתעללות בפרות שהרי אין זה כך.... אני שמח שהבנת את המסר שלי בסופו של דבר.... רק חבל שיש עדיין בחורות עם אטימות מסויימת כמו קרין שדפקה שם אחלה תגובה, מאוד מפורשת וממצה...באמת כל הכבוד לך, התגובה בהחלט מאדירה את כבודך קרין יום טוב הספיטל פוד ונקווה שלא נצטרך לראות עוד דברים כאלה בכלבוטק

שורטי

New member
תגיד אתה דפוק.....או סתם משחק אותה?

מה הכוונה למי איכפת מהפרות?? יש כאן סיכון לבני אדם? לא!!! פשוט הקיבוץ מתכמצן על מה? על 1500 שקל...וזה רק מה שיחסוך את הכאב... מזה לעזזאל 1500??? מה? מה? זה כסף פעוט! שיחסוף סבל עצום מפרות חסרות ישע

fireman

New member
אטימות על סף טמטום

האטמיות שלך חוצה גבולות את כנראה קראת את מה שרצית לקרוא.... יא חתיכת דפוקה בשכל...שהמסעדה שתשבי בה לאכול תעלה באש זה לא סיכון חיים? שכחתם איך שוחטים פרות בישראל, פשוט מאוד חותכים אותן אתם יודעים איך שוחטים תרנגול? מטביעים אותו במים רותחים יאללה קומי ותעשי רעש גם על זה יא דפוקה

holly3

New member
מה זה הסגנון הרדוד הזה?

סליחה ,יש פה מנהל פורום? אם כן ,אז יש פה ניקיון רציני לעשות. ההודעה שעניתי עליה ,שטופת גידופים וכתובה ברמה כל כך רדודה ,למה לא מוחקים אותה? נדמה לי שהאדון "צח הלשון הזה" מנהל פה פורומים? אני מקווה שאני טועה ,אבל אם האדם שכתב את ההודעה למעלה מנהל פה פורומים ,אז חובה להדיח אותו ומה שיותר מהיר.

למעלה