למי אכפת :) יורד גשם:)
ח ח חצ חצב עולה New member 29/10/03 #3 אתה רוצה שאני ארק עליך כמו שירקתי על פוטר ואמרתי לו שזה גשם? וגם אתה תלך לכתוב על זה בפורום חולון אזור?
אתה רוצה שאני ארק עליך כמו שירקתי על פוטר ואמרתי לו שזה גשם? וגם אתה תלך לכתוב על זה בפורום חולון אזור?
R RevitallicA New member 1/11/03 #8 אני הייתי אמורה לנסוע... כבר שילמנו והכל... ובסוף אמרתי לכולם שאני לא רוצה לנסוע לשם בלי סבתא וסבא... זה פשוט לא יהיה זה... דברים כאלה אני חייבת לעבור רק איתם...
אני הייתי אמורה לנסוע... כבר שילמנו והכל... ובסוף אמרתי לכולם שאני לא רוצה לנסוע לשם בלי סבתא וסבא... זה פשוט לא יהיה זה... דברים כאלה אני חייבת לעבור רק איתם...
‡ ‡NoK New member 1/11/03 #9 גם כן שלג.. שכבה דקה שמכסה את הרצפה, וכשמנסים להרים אותה אז זה יוצא בוצי מאוד כמה אמריקקים הרגשנו עם הזריקת שלג (לא היה מספיק בשביל כדורים) אחד על השני
גם כן שלג.. שכבה דקה שמכסה את הרצפה, וכשמנסים להרים אותה אז זה יוצא בוצי מאוד כמה אמריקקים הרגשנו עם הזריקת שלג (לא היה מספיק בשביל כדורים) אחד על השני
L leory young New member 1/11/03 #10 שלג! זו לא הייתה שכבה דקה רק לך ולתמיר זה יצא בוצי כי אתם מהאלה שאומרים "ח---מוווד\ק-שוווח" והכדור ששלחת לעבר החזה שלי (ציצחֵן-בפולנית) לא היה בוצי!
שלג! זו לא הייתה שכבה דקה רק לך ולתמיר זה יצא בוצי כי אתם מהאלה שאומרים "ח---מוווד\ק-שוווח" והכדור ששלחת לעבר החזה שלי (ציצחֵן-בפולנית) לא היה בוצי!
L leory young New member 2/11/03 #13 לך?! לך היתי מביאה שלג ואפילו חוזרת מפולין בדרך כי במטוס זה יפשיר! למרות ש..הממ.. לא משנה
L leory young New member 2/11/03 #14 בדרך=ברגל... אפילו נקודה כל כך קטנה ודהוייה אני לא מצליחה להבהיר כשאני עייפה