למישו יש רעיון?

• פותח הנושא jast
  • פורסם בתאריך

jast

New member
פחח..

מצחיקה. הרכזת שלנו תעיף אותם משם.. מסדרי בוקר יותר חשובים.... מה שבאמת מצחיק, פעם מאבק סוציאליסטי נכנסו למסדר בוקר שלנו והתחילו לחלק לאנשים פלייארים נגד מסדרי בוקר.. אני מתפלאת שלא העיפו אותם משם!!!!!!! נוע עושה לי כזה "טוב בואי, יש מסדר שלא נאחר.." ואני כולי מאושרת מדלגת לי... יואו.. זה היה אחד הימים הכי מצחיקים...

TheBlackFairy

New member
וואי זה כל כך מוזר../images/Emo2.gif../images/Emo60.gif

כנראה שזה ההבדל בין בית ספר בעיר לבית ספר כמו שלי
.

TheBlackFairy

New member
אצלנו על כל שטות באים../images/Emo60.gif

לעשות שיעור גיוס כלשהו, נגיד השנה בתחילת שנה, באו לשכבה שלי וגייסו קבוצה שתדריך בפרדס חנה, וכן מה שמצחיק פה זה שנתנו לעשות את זה על שיעור אזרחות ולא על שיעור מחנך ונתנו בונוס כפול ומכופל למי שיגיע וידריך את הפרוייקט הזה תוספת של 10% בציון השנתי
. בסוף הבנתי שביטלו את זה, כי חבר'ה שנמצאים בתנועות נוער אחרות (וזה רוב השכבה שלי) התרגזו על זה
.

jast

New member
../images/Emo12.gif

מעלים לכם ת'ציון על זה?! לא הוגןןןןןןןןןןןן!!

דליתת למה נתקעת על י'???

זה לכלכ הגוב.. יודניקים יש מספיק ודיי בקבוצה.. עוד אנשים... מעוד שכבות..

TheBlackFairy

New member
אני לא נתקעתי על י'../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif

אז תלכו לעשות שיעור חברה בי"א, אם אין לכם י"א בקן.

חייבת להגיד לך שיש לי את אותו הבעיה

אכן הפעולות שלי התבטלו גם כן... כמה שזה עצוב וגם לי אמרו את אותו הדבר תביאי אנשים (יש לציין ששנה שעברה היה מחוייבות אישית והיו אנשים אך אף אחד אחר לא המשיך גם לשנה.. שככה נשארתי לבדי... אני בי"א) גם אצלי יש את אותו הבעיה חצי שיכבה שלי כבר נימצאת בתנועות נוער אחרות ויש לי פשוט המון ויש כאלה שפוט לא בקטע של תנועת נוער... בכל מקרה אחרי נסיון של גיוסים הפסקנו את הרעיון ואני עוברת בקן אחר פעולות... ובקשר לבעיות של הקן אני חושבת שיש המוןןן בעיות ולכולם!!! ואני יכולה להגיד לך שיש גם אצלי המוווווןן בעיות בכל מקרה בהצלחה!!!!

jast

New member
אצלנו יש..

יא'ניקית אחת שבאמת רוצה לבוא לכל הפעולות אז היא מצטרפת ליב'.

אמ..

כן,יעל עזבה,ומארק אין לי מושג מה עובר עליו.. ויש אחת אחרת..שעכשיו חוזרת...קוראים לה ענבל,אולי את מכירה=] ואת מראשון מרכז?איזה מאגניב=]

כן אני מראשון מרכז...

אויי גם אני בהתחלה הייתי עם הי"ב אבל זה לא הלך... כי הן יותר מידי איך אני אגיד לכן קבוצת חברות וכל הפעולה אין מדברות על החייפ הפרטיים שלהן שאין לי מושג על מה הן מדברות בכלל ובקיצור לא היה לי כיף איתן בכלל ולבסוף ביטלו לי את הפעולות כי היו כמה יאניקים שאף פעם לא באו... ועכשיו אני עוברת פעולות בבן גוריון (כן כן אני יודעת שזה אזור מרכז וראשון זה אזור שפלה... אבל לפחות יש לי קבוצה והיא מגאאאניבה!!!)

jast

New member
כן.

יעל עזבה, כי אמרו לה שהיא לא יכולה להדריך. מארק מוזר, הוא אפילו בא לבצפר שלי אמרתי לו שלום(הוא לא שם לב אלי), אז הוא הסתכל אמר לי שלום ושאלתי אותו מה הוא עושה בבצפר שלי הוא אמר לי "מה אכפת לך?!"... וענבל, הייתה בשמוצ בכיתה ט' ותחילת כיתה י'.. ובכיתה י' היא עזבה באמצע השנה בגלל הקומונרים("משבר כיתה י'" או משו..), ועכשיו היא החליטה לחזור. אבל אין לה קבוצה.. אז בגלל שהיא ורינה חברות וזה, הם שיכנעו ת'קומונרים שהיא תתצטרף ליב'ניקים.

למעלה