למישו יש רעיון?
הפורום פה גם ככה לא ממש.. וחשבתי שאולי אני יכולה להתייעץ פה איתכם בבעיות שיש לנו בקן או בקבוצה.. כאילו, יש לנו מלאאאא בעיות בקן.. אני לא אשגע אתכם חח.. בכל מקרה, אם תוכלו לעזור אז בכייף:] כמה שיותר רעיונות יותר טוב.. ואולי זה יוכל לעזור לעוד אנשים... יש לנו בקן קבוצה רעיונית, ויש לנו האמת פעולות דיי טובות והכל(והמדריכים הכי טובים בעולם
.. הפעולות הם בעיקרון לכל הגו"ב, מה שאומר ט'.. שהם עדיין לא ממש קיימים כי עדיין אין מח"צ.. אז הטתניקית היחידה באה לפעמים... כשמודיעים לה.. י'.. אנחנו.. שאנחנו 5 אבל בעיקרון לא ממש מגיעים לרעיונית.. זתומרת, אני נוע ואמבה מגיעות.. האחרים- לא.. יא' מעפנים.. ויב' יש את רינה, שהיא בעצם מדריכה את הקבוצה חחח.. ואת אדר שהיא לא ממש אוהבת את הקטע של "קבוצה פוליטית"... קיצר יוצא שבממוצא אנחנו 3 בקבוצה.. והקומונרים שלפעמים מצטרפים... אז היום ביטלו לנו את הפעולה כי היינו קצת מדי.. ואני הייתי מבואסת... בסוף הקומונר שלנו דיבר איתנו על זה שאם אנחנו רוצות שיהיו פעולות יותר טובות ובעיקר- שיהיו פעולות... אז צריך להביא אנשים... כמה שאנחנו ניסינו להביא אנשים מהבצפר, זה לא הלך... כולם כבר: או בתנועות נוער אחרות.. או שהשמו"צ זה "שמאלני" מדי בשבילהם/ לא מספיק מגניב או משו... או שסתם לא אכפת להם מכלום.. ו.. פליטיקה? איכסס... אז... חשבנו חשבנו חשבנו.. והחלטנו! צריך לחלק פלייארים בכל הבתי הספר בעיר!! אז החלטנו אפילו שנכין ומתי והכל.. אבל צריך איזה משו גדול באמת שיגרום לאנשים לחשוב "הוו. הם מגניבים." ואז הם יצטרפו:] ואנחנו לא יודעים מה כבר אפשר לעשות!!! ואם למישו יש עוד רעיונות חוץ מפלייארים וזה. כי בתכלס, ראינו שזה בכלל לא עובד כבר בעבר.... ואנחנו רוצים פעולות!!!!!!
הפורום פה גם ככה לא ממש.. וחשבתי שאולי אני יכולה להתייעץ פה איתכם בבעיות שיש לנו בקן או בקבוצה.. כאילו, יש לנו מלאאאא בעיות בקן.. אני לא אשגע אתכם חח.. בכל מקרה, אם תוכלו לעזור אז בכייף:] כמה שיותר רעיונות יותר טוב.. ואולי זה יוכל לעזור לעוד אנשים... יש לנו בקן קבוצה רעיונית, ויש לנו האמת פעולות דיי טובות והכל(והמדריכים הכי טובים בעולם