למישו יש רעיון?

• פותח הנושא jast
  • פורסם בתאריך

jast

New member
למישו יש רעיון?

הפורום פה גם ככה לא ממש.. וחשבתי שאולי אני יכולה להתייעץ פה איתכם בבעיות שיש לנו בקן או בקבוצה.. כאילו, יש לנו מלאאאא בעיות בקן.. אני לא אשגע אתכם חח.. בכל מקרה, אם תוכלו לעזור אז בכייף:] כמה שיותר רעיונות יותר טוב.. ואולי זה יוכל לעזור לעוד אנשים... יש לנו בקן קבוצה רעיונית, ויש לנו האמת פעולות דיי טובות והכל(והמדריכים הכי טובים בעולם:).. הפעולות הם בעיקרון לכל הגו"ב, מה שאומר ט'.. שהם עדיין לא ממש קיימים כי עדיין אין מח"צ.. אז הטתניקית היחידה באה לפעמים... כשמודיעים לה.. י'.. אנחנו.. שאנחנו 5 אבל בעיקרון לא ממש מגיעים לרעיונית.. זתומרת, אני נוע ואמבה מגיעות.. האחרים- לא.. יא' מעפנים.. ויב' יש את רינה, שהיא בעצם מדריכה את הקבוצה חחח.. ואת אדר שהיא לא ממש אוהבת את הקטע של "קבוצה פוליטית"... קיצר יוצא שבממוצא אנחנו 3 בקבוצה.. והקומונרים שלפעמים מצטרפים... אז היום ביטלו לנו את הפעולה כי היינו קצת מדי.. ואני הייתי מבואסת... בסוף הקומונר שלנו דיבר איתנו על זה שאם אנחנו רוצות שיהיו פעולות יותר טובות ובעיקר- שיהיו פעולות... אז צריך להביא אנשים... כמה שאנחנו ניסינו להביא אנשים מהבצפר, זה לא הלך... כולם כבר: או בתנועות נוער אחרות.. או שהשמו"צ זה "שמאלני" מדי בשבילהם/ לא מספיק מגניב או משו... או שסתם לא אכפת להם מכלום.. ו.. פליטיקה? איכסס... אז... חשבנו חשבנו חשבנו.. והחלטנו! צריך לחלק פלייארים בכל הבתי הספר בעיר!! אז החלטנו אפילו שנכין ומתי והכל.. אבל צריך איזה משו גדול באמת שיגרום לאנשים לחשוב "הוו. הם מגניבים." ואז הם יצטרפו:] ואנחנו לא יודעים מה כבר אפשר לעשות!!! ואם למישו יש עוד רעיונות חוץ מפלייארים וזה. כי בתכלס, ראינו שזה בכלל לא עובד כבר בעבר.... ואנחנו רוצים פעולות!!!!!!

להרים הפנינג.

למכור עוגות, לעשות הפעלות וכלזה ואם רוצים לעניין את ט'-יב', תרימו ערב להקות.

פורה

New member
ערב להקות זה טוב, אבל..

לא כולם מתעניינים בערב להקות, אז תחשבו על משו שמתאים לכל מי שרוצה לבוא לשמו"ץ. תחשבו למה אתם הייתם מצפים אם הייתם מקבלים כזה פלייר. סורי שאין לי רעיון, אבל נראה לי שזאת עצה דיי טובה..

לא הבנתם..

רוצים אנשים לקבוצה פוליטית...(וגם בשביל הקן) איך אפשר לקשר ערב להקות לקבוצה פוליטית?(רעיונית..=])

זה דיי ברור...לא?

זאת קבוצה שעוברת פעולות על פוליטיקה והמצב בארץ ובעולם.. זאת לא קבוצה רגילה והיא מורכבת מכל הגוב בקן שרוצה לבוא... הקבוצה לא רק עוברת פעולות.. זאת אומרת לומדת את הנושא.. אלה עושה את זה בכוונה לעשות עם הנושא הזהז משהו בהמשך

jast

New member
לדוגמא-

אנחנו נוסעים ביום חמישי לאיזה סדנה בתל אביב על המצב הכלכלי משו.. בפעולות אנחנו לומדים, לא סתם פעולה עם משחקים, קוראים קטעים על הנושא והכל... כל פעם בוחרים נושא מסויים, לומדים אותו ואחר כך בוחרים מה עושים בקשר לזה...

TheBlackFairy

New member
לעשות גיוס בביצפר הקרוב../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

לקבוצה חדשה (שהיא לא קבוצה פוליטית) ובמהלך השנה אחרי שהקבוצה החדשה תהיה די קבועה מבחינת מספר חניכים, אז להתחיל להעביר לה פעולות פוליטיות יותר
.

jast

New member
בטח שנותנים!!

שיבואו לבצפר שלי!!!!!! בכיףף אני אהנה מזה:] הבעיה היא- התנועות האחרות.

חנוצקה.. לא נותנים!!

יותר מידי עיסוקים בבגרויות... וחוץ מזה זה לא יעזור!!

TheBlackFairy

New member
אין לכם שיעור מחנך../images/Emo35.gif../images/Emo60.gif

תבדקו בבתי ספר אם אפשר להכנס לשיעור מחנך בשביל גיוסים, לרוב נותנים את זה
.

jast

New member
קוראים לזה אצלנו שיעור חינוך...

ולא נותנים. קראי מה שרינה כתבה.

TheBlackFairy

New member
אבל אתם יכולים לעשות גיוס../images/Emo60.gif

לקבוצת י' שהיא לא מח"צ שבסופו של דבר תעבור בעיקר פעולות פוליטיות יחד עם שאר הגו"ב, כלומר שעיקר הקבוצה תהיה כיתה י'
.

קבוצת י' יש..

אומנם אנחנו חמש אבל זאת קבוצה... וזה קצת מסובך,בקושי נותנים לאנשים להודיע הודעות..כי יש בגרויות....

TheBlackFairy

New member
אבל בגרויות זה לא הכל../images/Emo2.gif../images/Emo60.gif

תבקשו מהקומנרים שיפנו לרכזת שכבה של כיתה י' באחד מהבתי ספר הקרובים אליכם, ותעשו להם שיעור חברה נחמד על העוני ועל המצב בארץ ואם הם רוצים לשנות ודרך הקבוצה הפוליטית תשנו את זה
.

זה מסובך,

בתי הספר בראשון ממש לחוצים. לפחות בביצפר שלי..כל הזמן טוענים שאנחנו לא מספיקים ת'חומר,ושאנחנו מאוד "מפגרים" ובלה בלה. ואני דווקא מאוד רוצה שיהיו שיעורי חברה,ושגם בתיכונים יכירו את "השומר הצעיר" כי בבצפר שלי האנשים לא מבינים מה זה ..ולוקח להם מיליון שנה לקלוט מה זה קן וקומונר,ומה ההבדל בין השמו"צ לצופים.. בבצפר שלי יש אנשים טיפשים שבשבילם שמו"צ=שמאלנים מסריחים שאוהבים ערבים:(

למעלה