למישו יש מושג?

למישו יש מושג?

באופן כללי... לא סתם...(= אוקיי, אני יודעת שפש"צ זה בכיתה ט', אבל מש"צ זה כיתה י' ומש"ב זה כיתה י"א? אני ממש מבולבלת...

gorck

New member
לא נכון לגמרי......

יש מקומות שפש"צים זה ט' ויש מקומות שפש"צים זה ח'.... פש"צ זה מי שבקורס פש"Mים... מש"צ זה מי שעבר קורס מש"צים וזהו... ומש"ב זה מי שעבר קורס סיו"ן ומעלה.... ומש"ק זה מי שעבר את גיל 20....

ophirein

New member
תן לי לתקן גם אותך -

משב הוא מי שהדריך בקורס משצים......

לא נכון

טוב, זה ממש תלוי בדיעה שלך, אצלי אישית. פש"צ- מי שנמצא בתוכנית הזאת ועוד לא עבר קורס משצ"ים. מש"צ- עבר קורס משצ"ים ונמצא בשנה הראשונה שלו. מש"ב- שנה שניה. מש"ק- יכולה להיות משנה שלישית, וגם שניה. משצ"ק- מש"צ בקומבינה. הם משעשעים.

ophirein

New member
לא נכון!!

אני מתעקש!!
מש"ב הוא מי שהדריך קורס משצים!! ושלא תחשבי שאני אומר את זה כדי ל"העצים" את המעמד שלי - אני מש"צ שנה שניה אחרי קורס סיו"ן, אבל לא בדרכתי בקורס..........אבל אני מקווה שהשנה זה ילך!!

Spidi man

New member
../images/Emo26.gif

בעיקרון, אם נכנסו משצים חדשים (כלומר, בחרו משצים חדשים לקורס משצים) אז המשצים של הקורס האחרון הופכים להיות בוגרים. למה ? - כי עכשיו יש משצים חדשים וקורס חדש.

gorck

New member
לא נכון לגמרי......

יש מקומות שפש"צים זה ט' ויש מקומות שפש"צים זה ח'....פש"צ זה מי שבקורס פש"Mים...מש"צ זה מי שעבר קורס מש"צים וזהו...ומש"ב זה מי שעבר קורס סיו"ן ומעלה....ומש"ק זה מי שעבר את גיל 20....

אמממ-לא בדיוק

פש"צ זה בכיתה ח'... אחרי הקורס בקיץ אתה מש"צ.. בדר"כ בכיתה י' אתה הופך להיות מש"ב אם אתה יוצא להדריך בקורס בקיץ.. אבל השנה לפחות אצלנו במחוז כל מי שמדריך את הפש"צים נקרא מש"ב... אני בכיתה ט'. מדריכה פש"צים ואני נקראת מש"בית..

purple fox

New member
עשיתם סבטוחה

בכל בית ספר זה שונה, אבל הנורמה היא בסוף כיתה ט' יוצאים לקורס מש"צים- כלומר בכיתה ט' זה פרחי משצים.

למעלה