למישהי מיוחדת פה

Bubble Girl 27

New member
למישהי מיוחדת פה

וקצת גם משלי.... שלא תעזי להזיל עוד דמעה, אל תיתני לו להרגיש שידו על העליונה. את חזקה יותר מהכל את יפה חכמה ויודעת להחזיק ולא ליפול. סוערת לה הרוח חזק מולך בפנים סובבי לה את הגב שלא תרגישי אותה מכאיבה לך מבפנים. הרימי את הראש והחזיקי חזק הוא רק שיחק בך אני רואה בעיניך את המחנק. שחררי את מה שמעולם לא היה שלך תאהבי את עצמך ותני לו ללכת ואולי עדיף שכבר הלך. נגבי עכשיו את הדמעה הרימי את ליבך ממעמקי הרצפה. הנה מגיעים ימים מאושרים הנה מגיעות רוחות של אוהבים את עוד תיפלי עמוק עמוק ותרצי לרוץ איתו רחוק רחוק. רק האמיני ואל תישברי אחזיק את ידך שלא תפחדי. מוקדש לך חברתי וגם קצת מוכר כי גם קצת שלי.

Bubble Girl 27

New member
אני כתבתי

תודה

שרשירית

New member
ועל ../images/Emo25.gif למקסימה בנשים לא מוותרת

בובה, את ממיסה אותי, את משו-משו את

Bubble Girl 27

New member
תודה...../images/Emo25.gif

לא מבינה רק למה לצערי יש לי נטיה מאתמול לגרום לכן במקום לחייך לבכות.... פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ

sharon30a

New member
מיק מיק! לא ידעתי שיש בך

גם צדדים כאלה... וואלה ריגשת איח'צי.

שחR

New member
כתוב נפלא, ולמי שזה מכוון אני רוצה להקדיש שיר

עוד נדע ימים טובים מאלה, עוד נדע ימים טובים פי אלף... כשדה ירוק אחר השלף כאשד בלב מדבר. יחד - כל הדרך, יחד - לא אחרת, יד ביד נושיט לטוב שעוד יבוא, בא יבוא.... רק אם נאמין בעוז הרוח, רק אם נאמין ולא ננוח מן המיצרים אל ים פתוח כמים רבים נסער. רק אם נאמין ודאי נצליח, רק אם נאמין ודאי נגיע בימים של סער ברקיע כאש התמיד נבער. יחד - כל הדרך, יחד - לא אחרת, יחד איש אל איש יפתח את לבבו.

למעלה