למישהו

yossi_maoz

New member
למישהו

יש ניסיון עם שעוני פולאר? מהי רמת הדיוק שלהם לגבי ניבוי קצב הדופק/קלוריות במאמץ אירובי? תודה מראש.

למה אתה אומר ניבוי?

הם נותנים אינדיקציה אמיתית על קצב הדופק ועל שריפת השומנים. עד כמה הם מדוייקים? זה כבר תלוי בדגם הספציפי שבו אתה משתמש, אבל באופן ערקרוני הם אמינים ביותר!

סקיפר1

New member
היישר מספר ההוראות../images/Emo23.gif רק תוודא

שאתה יודע מה אתה עושה איתו........... ================================================= WRIST RECEIVER Battery type: CR 2032 Battery life: Average 1 year (2h/day, 7 days/week) Operating temperature: -10 °C to +50 °C / 14 °F to 122 °F Water resistance: to 30 metres / 100 feet Accuracy of formula for age based OwnZone heart rate limits (OZ.A): ± 1bpm Accuracy of heart rate measurement: ± 1% or ± 1 bpm, whichever larger, definition applies to steady state conditions =================================================================

yossi_maoz

New member
תודה על התגובה...

לקחתי אותן "לסיבוב" ריצה של חצי שעה, לאחר שהכנסתי את הנתונים הפיזיים שלי (גיל, מין, גובה) קיבלתי טווח עבודה "מומלץ" של 161-123 (לפי גילי- 31). לא היתה לי בעיה לרוץ רוב הזמן בחלק העליון של הגבול האירובי הנ"ל, ובסיום האימון השעון הראה לי דופק ממוצע של 156 שנראה לי נמוך במקצת (במדידה ידנית בדרך כלל הדופק היה מגיע ל-160-170 אבל פה הוא הראה לי ממוצע למשך הריצה). אגב - בשעון יש מדד שנקרא BMI שטוען שאני "OVERWIGHT" והוא על 26.0 יש למישהו מושג מה זה אומר?

אלי ו.

New member
BMI

זה מדד של משקל חלקי הגובה בריבוע. אם אתה שרירי אז יכול להיות שאינך באמת בעודף משקל כי מדד ה BMI אינו מתיחס להרכב הגוף.

למעלה