למישהו פה שמבין...?

miki barrr

New member
למישהו פה שמבין...?

במנילה שלי שואלים אם אני רוצה ללכת לתיאטרון צה"ל..מה לומר? אפשר סתם ללכת ולראות מה יש להם להציע? או שצריך לבוא מש מוכנים עם קטע?

זאת שאלת כן\לא

שואלים אותך אם את רוצה לקבל זימונים לאודישנים שלהם. זהו. לא מעבר.

בקצרה.

כלום. הם עושים הצגות נגד סמים ונגד עישון בעיקר. מבחינה אומנותית מסריח שם, הקטע זה שהשירות שלך הוא כייפי כי אתה לא נלחם או ממש עובד, אתה עושה חזרות להצגות דביליות. לא ממולץ

actress

New member
יההה רשמתי תשובה כ"כ ארוכה והיא ../images/Emo10.gif

נמחקה אוףףף טוב אני ארשום הכל יותר מאוחר.

actress

New member
טוב הנה שיחזור של ההודעה

מכיוון שנבחנתי לשם יחד עם תמי פדרמן (הבת של....) והיא גם היתה בבוקר של כיף עם דליק וולניץ לכל מי שזוכר והיא התקבלה ואני לא, בהתחלה קצת לקחתי קשה כי חשבתי שאני לא מוכשרת אבל לאט לאט התברר לי את מי הם מקבלים. מבין השופטים שם היה לא אחר מאשר דני רובס שהוא חבר מאוד מאוד טוב של דייויד האבא של תמי שהוא אחראי בתי המלון וגם מימן לחצי מהשופטים שם את החדרים כך שבצבא אם אין לך פרוטקציות אתה לא קיים הם בעיקר לוקחים חבר'ה שבאים ממשפחות של סלב ויש כאלה כמו למשל עומר ברנע שהיה בתאטרון צה"ל אבל עזב כי לדבריו היתה לו עבודה בחוץ והוא יצא מהצבא על סע' עדיף שלא תדעו. איך אני יודעת את כל זה אז ככה: הייתי מקח"ר שזה מפקדת קצין ח ינוך ראשי מחלקת הגרפיקה ועבדנו המון עם תאטרון צה"ל ועיצבתי להם פוסטרים וכו'... בקיצור היינו בקשרים מעולים!!!! ויהודה לוי (השחקן) עבר אלינו למפקדה לאחר שנטש אותם שם וגם אמר לי שטוב שלא הלכתי לשם בקיצור היחס שם ממש כמו קייטנה המפקדים בקושי שמים על הפקודים שלהם אין שם משמעת כ"כ חזקה הם עושים מה שבא להם והכל פרוטקציות.

שאלה

איך מגיעים למחק"ר? אני כראה אהיה מש"ק חווי"ה, זה נראה לי דומה רק הרבה יותר קטן. לא?

actress

New member
אכן

וכדאי להגיע למקח"ר צריך קומבינות
לא סתם אבל אני הגעתי במקרה לאחר שלא התקבלתי לתאטרון צה"ל קיבלתי בטירונות את המנילה ומה שהיה הכי קרוב לזה בחרתי גרפיקה ממוחשבת והתקבלתי ומשם נסללה דרכי.....

בכל בסיס יש חייל או חיילת

שאחראיים על כל הקורסים החיצוניים, ההרצאות, הסרטים, הטיולים, הסיורים וכו' שבאים או שעושים לחיילים בבסיס. אז מש"ק (מפקד שאינו קצין) חווי"ה אחראי על כל זה.

א מה שאתם אומרים זה

שבלי פרוטקציותאני לא אהיה שם? עכשיו אני מבואסת..למרות שיש לי עוד כמה שנים לחכות לזה חח אבל זה נשמע לי טוב למי שמתקבל לשם כי זה נותן כזה ניסיון שאם אחר כך הולכים לבצפר למשחק!לא?

miki barrr

New member
תודה אבל..

אני לא כל כך חושבת שהרמה שלהם כזו נחותה,ראיתי הצגה שהוזמנה ע"י תיאטרון צה"ל:'נוימן-אגדת חיילים'(מיקי גורוביץ' המחזאי),וההצגה הייתה ממש מוצלחת.-והיא לא מדברת על סמים/עישון כלל וכלל... אם אתם חופצים ללכת...אז היא מוצגת בתיאטרון תמונע. בכל מקרה,סתם שאלתי והתעניינתי,כי בכל זאת,אני עדיין רוצה 'להרגיש צבא' ולתרום את מה שאני יכולה.-ומעניינות אותי גם הבחינות שהם עושים.

טעות

נוימן אגדת חיילים היא לא של תאטרטון צהל, היא של כמה חברה שכבר סיימו סדיר. מיקי גורביץ' (שכתב את ההצגה) היה במאי בתאטרון צה"ל, כמה מהשחקנים היו שיריונרים.

miki barrr

New member
זו ממש לא טעות..

מיקי גורוביץ' כתב את המחזה כחלק משירות המילואים שלו...ואם אתה רוצה,תתוכח עם המורה לתיאטרון שלי...(לא כדאי לך,הוא יוצא תיאטרון צה"ל). הבימאי המקורי היה מיקי גורוביץ'(88'),ובהפקה המחודשת הבימאי הוא אודי בן משה,שביים לפי הבימוי של מיקי גורוביץ'. (אגב,אתה באמת קומבודי?-הודי ז"א?)

קמבוד והודי זה שונה בתכלית

ואני קמבוד בנפשי. אין לי בעיה להתווכח עם המורה שלך לתאטרון כיוון שאת מה שאמרתי לך שמעתי מהשחקנים בשיחה שהם עשו איתנו (הי"בניקים) אחרי ההצגה. ואגב, הביטוי "יוצא תארטון צה"ל" לא ממש מפחיד אותי.

למעלה