למישהו פה יש

Oscar16

New member
למישהו פה יש

כבלים של ערוצי זהב? כי קיבלתי היום חשבון, ועל המעטפה יש תמונה של... סקייטר! מביא (נראה לי) הילפליפ מישהו יודע על מה מדובר? הם מביאים את ערוץ אקסטרים או משהו? וחוצמזה קניתי היום גלגלים חדשים ספיטפייר ווווהווו!!

Andrew Reylonds

New member
איך הגלגלים...?

נוחים ????? כי גם אני רוצה לקנות ספייט פייר הם קשים או רכים כי אני מעדיף רכים..... אם אצלך קשיים אז יש ספייט פייר רכים..?

Oscar16

New member
עוד

מעט אני הולך לסוע, עדין לא נסעתי עליהם אני חושב שהם רכים, ככה המוכר אמר לי אבל הוא לא היה כ"כ בטוח

Oscar16

New member
כן

מסתבר שהם קשים... אבל סבבה אני אוהב אותם קניתי אותם בבורדר-ליין בקניון שבעת הכוכבים בהרצליה דרך אגב גם קניתי לאגרים אבק 3 של לאקי, והם נוסעי באותה מהירות (אם לא יותר) של האבק 5 הקודמים שלי. לא שזו חכמה גדולה כי הם היו של קריפטוניקס אבל עדיין

xflil

New member
אני חושב ששכחת משהו

למחוק את המיקום שבו אתה גר, על המעטפה, אני הייתי מציע שתבקש שימחקו את ההודעה הזאת, למה אתה יודע, גם במצב של היום וגם סתם מטרידנים

וואי...

דוקא יפה... (מאד!) איפה זה? ושימו לב אנשים, הבליידרים שולטים שם בפארק! בליידרים שולטים!

manic_subsidal

New member
חחח

זה נראה תמונה אדירה... "ההחלקה באחריות המחליק" או משהוא כזה ורואים שם את הילד הזה הולך לשבור את המפרקת עוד שניה

xflil

New member
חחחחחחחחחחח ../images/Emo13.gif

ת´אמת לא, יש לי ת´הורים הכי סבבה בעולם! אתה יודע באיזה מצוקות כספיות אנחנו?! והם קנו לי סקייט ב-800

xflil

New member
טוב, קצת הגזמתי אם המצוקות הכספיות

אבל ההורים שלי לא במצב של לקנות לי דברים באלף שקל, והם בכל זאת קונים לי כל מה שאני רוצה, כמעט.... חוץ מזה, אתה לא שמעת על סיפורים מהאינטרנט, אני שמעתי וגם קראתי בעיתון, בדברים כאלה אני פשוט נזהר!

Raz muska

New member
לאוסקר 16

אני גם קיבלתי את המעטפה. והוא מביא אוסי(360פליפ) ולא נראה שהם פותחים ערוץ אקסטרים.(הלוואי)

למעלה