למישהו פה אכפת???

silverpunk

New member
למישהו פה אכפת???

למישהו פה אכפת בכלל מהחומר הקודם שלהם או שאתם סתם מזיינים בשכל כאילו אתם יודעים משהו. אם זה ככה אז אני חושב שאתם לא יותר טובים ממעריצים של spiceboys ועוד משהו אני כבר הרבה מנשא למצוא שירים 01. CAROUSEL 02. TV 03. STRINGS 04. FENTOOZLER 05. TIME 06. ROMEO & RABECCA 07. 21 DAYS 08. SOMETIMES 09. DEGENERATE 10. POINT OF VIEW 11. MY PET SALLY 12. REEBOK COMMERCIAL 13. TOAST & BANANAS 14. THE GIRLS NEXT DOOR 15. DON´T ו 01. REEBOK COMMERCIAL 02. TIME 03. RED SKIES 04. ALONE 05. POINT OF VIEW 06. MALBORO MAN 07. THE LONGEST LINE 08. FREAK SCENE אם למישהו יש את זה אז שיצור אתי קשר [email protected] ואל תגידו kazaa

BaNaNa AdOoMa

New member
לא, לאפאחד לא אכפת...

מפריע לך? ואתה יכולה לדחוף את הרשימת שירים שלך לאת-יודעת-איפה... דניאל

silverpunk

New member
תישמעי חמודה.

את צריכה לתת כבוד למבוגרים ממך. ולא לחלום שטום יתחתן איתך או משהו ברור? אז עכשיו לכי לישון.

Alinush182*

New member
יש לי חלק מהשירים...........

אבל אני לא זוכרת מאיפה הורדתי אותם, תנסה באתר http://www.mp3netseek.com/

Ran-182

New member
שירים ענקיים ! ../images/Emo45.gif

כן, יש לי את הרוב. חוץ ניראה לי מהטוסט&בננה. alone, red skies, the logenst line, malboro man ועוד כמה הם לא באיכות הכי טובה. כי הם היו על דמואיים כולם. או על קלטות או על 7". בקיצור, אם בא לך, אתה יכול להוריד אותם מאודיוגאלקסי audiogalaxy (אני הולך לפגוש מחר את סהר וורד, i hope)

a_duck

New member
www.audiogalxy.com

ובאמת רוב ההודעות לא קשורות למוזיקה...סתם כמה ילדות חולמות להתחתן עם טום או מה שזה לא יהיה...מזכיר את הפורום של ווסטלייף...

~BLINK182_gurl~

New member
וואי זה באמת שירים טובים

אני הכי אוהבת את the girl next door (למרות שזה של screeching weasel שגם הם להקה טובה) אבל בכללי ברור שהשירים הקודמים של בלינק פי מאה יותר יפים מהחדשים.... בודהה ודוד ראנץ´ אין בכלל מה להשוות לאנמה וטייק אוף... אה אנשים המסך שלי דפוק
אז אני לא יהיה ביום יומיים הקרובים עד שיתקנו לי אותו... באסה... טוב אז בהביי..... sHiRa

למעלה