למישהו כאן..

oren_b35

New member
למישהו כאן..

היו לילות שכל הלילה הוא חלום אחד ארוך ומתמשך? לי זה קרה כמה פעמים...בעיקר שאני ישן לא במיטה שלי או במיטות לא נוחות, טיולים של התנועה וכאלה...

../images/Emo39.gif או ש....

זה מין חלום בהמשכים. הרבה פעמים כשאני הולכת לישון ומתעוררת אני נשארת באותן מחשבות, וגם חלומות ניראים לי אותו הדבר. הרבה פעמים קורה לי שאני חולמת ובחלום עצמו אני יודעת שכבר ראיתי את המקום שאני רואה! היום למשל זה קרה לי *זכרתי חמישה חלומות ^-^* לא קשור אבל סתם בא לי לכתוב- לא מזמן חלמתי שאני בתוך בניין גדול , לא משנה עכשיו שאר הפרטים, והיה שלב שירדתי במעלית והגעתי ליציאה של הבניין. מה מתברר? באחת הפעמים אחר כך שהייתי עם אמא שלי בירושלים נכנסנו לבניין שיש בו את "בנק הנעל",למי שמכיר... והבניין הזה מחובר לעוד בניין גדול, שאף פעם לא נכנסנו אליו כי פשוט אין מה לעשות שם. אבל כשעברתי לידו פיתאום נעצרתי ואמרתי" היי...זה הבניין שחלמתי עליו!" אמא שלי מסתכלת עלי כאילו נפלתי מהירח ואני אומרת לה שתחכה קצת, ניכנסתי לבניין והוא היה בדיוק כמו בחלום! אחרי השומר מסדרון קצר ופתחים של מעליות. ואמא שלי חושבת שהחלומות שלי משפיעים עלי יותר מדי... ho well
פרינסס---,--´-{

sarah

New member
ארגג

יש לי חבר שחלם פעם כל הלילה שהוא פרודו משר הטבעות, הוא התעורר מדיי פעם וחזר לישון לתוך אותו חלום. בבוקר הוא היה חולה. באעבה, שרה

Variety

New member
תגובה

כן, היו לי פעם אבל לדעתי זה רק נראה לנו שכל הלילה היה חלום אחד. לדעתי זה באמת פשוט חלום עם קפיצות זמן, או שהתעוררנו (ושכחנו) וחזרנו לישון ישר לאותו חלום שוב. חלומות פז, Variety-

למעלה