למישהו יש.. חיבור על ירידה מהארץ או יכול לתת לי כמה דברים שעלולים להגרם בעקבות הירידה מהארץ?
K Karin917 New member 29/12/06 #1 למישהו יש.. חיבור על ירידה מהארץ או יכול לתת לי כמה דברים שעלולים להגרם בעקבות הירידה מהארץ?
N nomad21 New member 29/12/06 #2 1. ירידת המורל של האנשים שנשארו.. קשה אז עוזבים? 2. מה עם קצת ציונות.. זו המדינה שלנו ואין לנו אחרת.. 3.הטרוריסטים יבינו שאפשר להבריח אותנו בקלות וימשיכו עם הפיגועים... תיהי מקורית.. בהצלחה
1. ירידת המורל של האנשים שנשארו.. קשה אז עוזבים? 2. מה עם קצת ציונות.. זו המדינה שלנו ואין לנו אחרת.. 3.הטרוריסטים יבינו שאפשר להבריח אותנו בקלות וימשיכו עם הפיגועים... תיהי מקורית.. בהצלחה
N nomad21 New member 29/12/06 #5 אין.. זה גורם לאנשים לחשוב שלא משמעותי להיות בארץ.. ומשפחה שתרד תגרום להתפשטות התופעה של אנשים שחושבים שלא משמעותי להיות בארץ.. טוב מספיק?
אין.. זה גורם לאנשים לחשוב שלא משמעותי להיות בארץ.. ומשפחה שתרד תגרום להתפשטות התופעה של אנשים שחושבים שלא משמעותי להיות בארץ.. טוב מספיק?
ק קובי221 New member 29/12/06 #4 בעקבות הירידה מהארץ... 1. עבודות מוצעות לאוכלוסיה קטנה יותר---> פחות אבטלה. 2. רוב יהודי בארץ פוחת. לא עולה לי... |נושאמעפאן| אולי למה יורדים מהארץ יותר אטרקטיבי.
בעקבות הירידה מהארץ... 1. עבודות מוצעות לאוכלוסיה קטנה יותר---> פחות אבטלה. 2. רוב יהודי בארץ פוחת. לא עולה לי... |נושאמעפאן| אולי למה יורדים מהארץ יותר אטרקטיבי.