למישהו יש למישהו יש תמונה של שרית מתחרות מלכת היופי עם הבגד הלבן שהיא שרה נדליק ביחד נר
S shkom28 New member 25/2/05 #1 למישהו יש למישהו יש תמונה של שרית מתחרות מלכת היופי עם הבגד הלבן שהיא שרה נדליק ביחד נר
M Music4Life New member 25/2/05 #2 באה לעזרתך לא יודעת אם זה זה..אבל זה מה שיש לי.... מקווה שזה מה שאתה צריך ערב טוב
M Music4Life New member 25/2/05 #4 וזאת.... איזה חמודה. נו זה מה שחיפשת? אם לא...SORRY...זה מה שיש לי
M Music4Life New member 25/2/05 #5 הא...../images/Emo10.gif באסה... טוב ניסיתי בחייאת אנשים, למישהו פה יש את התמונה שהוא מחפש? שי גרשון, אולי לך יש מותק? (בטוח יש לך)
הא...../images/Emo10.gif באסה... טוב ניסיתי בחייאת אנשים, למישהו פה יש את התמונה שהוא מחפש? שי גרשון, אולי לך יש מותק? (בטוח יש לך)
י יפעת שאול New member 25/2/05 #6 ניבה- מה שאת שמה זה תמונות מהמדידות של הבגד של הארויזיון.. וחמוד, אם הייתי יודעת למה אתה מתכוון אולי הייתי יכולה לעזור לך.. אני לא יודעת איזה תמונה אתה מחפש :-\ סורי
ניבה- מה שאת שמה זה תמונות מהמדידות של הבגד של הארויזיון.. וחמוד, אם הייתי יודעת למה אתה מתכוון אולי הייתי יכולה לעזור לך.. אני לא יודעת איזה תמונה אתה מחפש :-\ סורי
M Music4Life New member 25/2/05 #7 ../images/Emo9.gif הא..טוב הוא אמר "בגד לבן" וישר עלתה לי התמונה הזאת לראש, אז הבנתי לו... גם אני לא הכי הבנתי לאיזה תמונה הוא מתכוון יפעת, הוא אמר ששרית לבשה איזה שהוא בגד לבן מחתרות מלכת היופי מוכר לך?
../images/Emo9.gif הא..טוב הוא אמר "בגד לבן" וישר עלתה לי התמונה הזאת לראש, אז הבנתי לו... גם אני לא הכי הבנתי לאיזה תמונה הוא מתכוון יפעת, הוא אמר ששרית לבשה איזה שהוא בגד לבן מחתרות מלכת היופי מוכר לך?
י יפעת שאול New member 26/2/05 #8 הוא אומר ששרית שרה נדליק ביחד נר.. זה אומר שזה די ישן.. אני כנראה לא זוכרת את מה שהוא מתכוון
ש שי shay love sarit New member 26/2/05 #9 וואלה.. אולי יש לי מחר ב"ה אני יחפש תדיסק עים התמונות של שרית יש לי דיסק מלא מלא מלא תמונות ובטח יש לי שמה תתמונה ואשמח לעזור אז מחר אני אבדוק ערב טוב
וואלה.. אולי יש לי מחר ב"ה אני יחפש תדיסק עים התמונות של שרית יש לי דיסק מלא מלא מלא תמונות ובטח יש לי שמה תתמונה ואשמח לעזור אז מחר אני אבדוק ערב טוב