למישהו יש את התמונה של הטראנקס היותר יפה התלת מימדי אבל לבד בבקשה שיוסיף אותה להודעה שלו !!!!!!
ה החסני New member 16/12/04 #1 למישהו יש את התמונה של הטראנקס היותר יפה התלת מימדי אבל לבד בבקשה שיוסיף אותה להודעה שלו !!!!!!
ה החסני New member 17/12/04 #7 שהוא היה אולטרה סופר סאייה1 רק אז השיער נהייה לו כמו כוכב כזה כמו של ברולי
F FireZeroX New member 17/12/04 #8 לא נכון!!! הוא היה די כוכבי גם נגד פריזה וקינג קולד... ססג2 אתה בדרך כלל מוצא תמונות מכל מקום, תמצא לי תמונה שלו ססג1 נגד פריזה ...
לא נכון!!! הוא היה די כוכבי גם נגד פריזה וקינג קולד... ססג2 אתה בדרך כלל מוצא תמונות מכל מקום, תמצא לי תמונה שלו ססג1 נגד פריזה ...
F FireZeroX New member 17/12/04 #11 אבל זה יותר נמשך למעלה מהתלת מימד שהבאת, וגם עשית את השיער של גוהאן גדול פי 10 מהראש שלו (זה היה אמור להיות גדול פי 4)... LOL...
אבל זה יותר נמשך למעלה מהתלת מימד שהבאת, וגם עשית את השיער של גוהאן גדול פי 10 מהראש שלו (זה היה אמור להיות גדול פי 4)... LOL...
G gokussj2 New member 17/12/04 #12 חחח אבל עוד פעם זאת תמונה שמצאתי אני רק שילבתי אותן עם צבעים ואפקטים , מצטער ככה אקירה טוריימה צייר אותו.
חחח אבל עוד פעם זאת תמונה שמצאתי אני רק שילבתי אותן עם צבעים ואפקטים , מצטער ככה אקירה טוריימה צייר אותו.