למישהו יש... את הסימס סופרסטאר? ומי זה M SHADY??
ס סימסית עולמית New member 2/6/03 #3 אף אחד לא עונה לך כי לאף אחד אין סימס סופר סטאר,הוא לא יצא בארץ עדיין אבל הוא יצא פה עוד כ-15-20 יום.ואז תשאלי למי יש אותו...
אף אחד לא עונה לך כי לאף אחד אין סימס סופר סטאר,הוא לא יצא בארץ עדיין אבל הוא יצא פה עוד כ-15-20 יום.ואז תשאלי למי יש אותו...
ס סימסית עולמית New member 2/6/03 #9 אין לי אייסי קיו ולא מסנג'ר. אם את רוצה נקבע שעה בצ'ט של הפורום.
A angel rebelde New member 2/6/03 #11 diego girl ?!?! מה את עושה פה?! ../images/Emo12.gif אחווותייי.. את יודעת מי אני?! אני מקווה שכן.. מה את עושה פה ממי?! ולי יש ת'סימס סופרסטאר!!!! כיףףף לי.. חולה עליייך
diego girl ?!?! מה את עושה פה?! ../images/Emo12.gif אחווותייי.. את יודעת מי אני?! אני מקווה שכן.. מה את עושה פה ממי?! ולי יש ת'סימס סופרסטאר!!!! כיףףף לי.. חולה עליייך
ס סימסית עולמית New member 2/6/03 #14 סליחה לא שמתי לב להודעה. הייתי עסוקה(אני עדיין)יש לי מממממממממללללללללללאאאאאאאאא שיעורים,דווקא עכשיו מתעללים בנו בחטיבה(זה יותר נוטה לגהנום אבל נשאר אופטימים...)...
סליחה לא שמתי לב להודעה. הייתי עסוקה(אני עדיין)יש לי מממממממממללללללללללאאאאאאאאא שיעורים,דווקא עכשיו מתעללים בנו בחטיבה(זה יותר נוטה לגהנום אבל נשאר אופטימים...)...
ס סימסית עולמית New member 2/6/03 #15 אבל אם נוח לך ב-21:00 בחדר הרגיל בצ'ט של הסימס וסים סיטי אז סבבה...