למישהו יש..

talrv

New member
למישהו יש..

אתר טוב של פנפיקים לבאפי (לא משנה עברית או אנגלית).. חוץ מ- The Slayer Fanfic Archive תודה!!

לא נכנסתי, אבל לפי השם הוא מטריד...

או כמו דיאלוג מאד משעשע בין באפי לספייק בשלב מסויים בעונה ה[URL='http://']שישית[/URL] (
ספוילר לעונה שישית!!!
) Buffy: "You know that when I was kissing you I was thinking of Giles..." Spike: "Eww! I was wondering what was going on between you two!" זה מזכרון ולכן כנראה לא מדויק כלכך, אבל העיקר הכוונה

Buffybot

New member
מכירה ומסכימה

ולכל מי שלא נכנס עדיין לאתר שישאיר את המצב כמו שהוא. הוא כולל תמונות של באפי וג´יילס במצבים שאיך נגיד את זה, לא כל כך מתאימים. אגב, בלי קשר אבל חשוב: ה-31 זה היום האחרון להצבעה בקוסמו גירל. אז תפציצו בהצבעות ותשכנעו אחרים להצביע לשרה. הזדמנות אחרונה. אני לא רוצה שהיא תפסיד רק בגלל כמה קולות ובודדים. אז עשו מאמץ, והיום (עד שעה בבוקר לערך) ומחר תצביעו חזק! no1 יודע את המצב של הנקודות ולכן חשוב להצביע ולהשקיע. אז כנסו לאתר, הכתובת למטה. GO SARAH!!!

Lizz

New member
יש המוני אתרים של פיק

חפש בגוגל אולי? מה אתם מחפשים, זוג ספציפי, עלילה ספציפית? או סתם? באתר שלי יש רק ג´יילס\איתן או ג´יילס\איתן\אחר (כמו, עם ווילו או אוליביה. או קרייצ´ק). אישית אני ממש לא אוהבת B\G אבל אל תתחילו מלחמות שיפרים בפורום, בחייכם - מניסיון, זה תמיד נגמר רע.

Marsha Figg

New member
גוגל?

זה יהיה מאוד נרחב, כדאי לחפש במקום יותר ספיציפי לדעתי... באתר שכתבתי בהודעה ההיא אפשר לעשות חיפוש לפי דמויות ראשיות וסוג (אם למשל תחפשי ג´יילס איתן ורומנטיקה מן הסתם תמצאי סיפור אהבה של שניהם...) ודירוג ואורך וכל מיני כאלה... ויש שם בטח טונה של סלאשים, אם זה מה שאת אוהבת... ומה זה שיפרים?
רחלי

למעלה