למישהו יש את העונה הרביעית עם תרגום על דיסק דיוידי ומעוניין למכור/להחליף ?
כ כמעט20 New member 30/1/08 #1 למישהו יש את העונה הרביעית עם תרגום על דיסק דיוידי ומעוניין למכור/להחליף ?
S steelwater New member 30/1/08 #2 ../images/Emo207.gifיורד שלג!!!../images/Emo113.gif WWWWOOOOOOHHHHHHOOOOOO! איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כולם מוזמנים!!! שלג זה אחד מהדברים היכ יפים בעולם! May all your wished come true!
../images/Emo207.gifיורד שלג!!!../images/Emo113.gif WWWWOOOOOOHHHHHHOOOOOO! איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כולם מוזמנים!!! שלג זה אחד מהדברים היכ יפים בעולם! May all your wished come true!
כ כמעט20 New member 30/1/08 #5 ממ זה לא הכי קשור למה ששאלתי.אבל תהני לך.אני אישית תקוע בבסיס עם משימות וכו.אבל יש שלג.
® ®NuLy® New member 30/1/08 #6 ../images/Emo205.gifאוףף כאן לא יורד... זתומרת יורד אבל לא נתפס כי ירד כאן כל כך הרבה גשם! טוב לפחות התבטלו הלימודים ^^
../images/Emo205.gifאוףף כאן לא יורד... זתומרת יורד אבל לא נתפס כי ירד כאן כל כך הרבה גשם! טוב לפחות התבטלו הלימודים ^^
R Roncha87 New member 30/1/08 #7 אהההההה כיף לך ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אני באה, עכשיו!
R Roncha87 New member 30/1/08 #8 ../images/Emo207.gif../images/Emo79.gifשיר שמתאים למזג האוויר../images/Emo26.gif KT Tunstall - Under the Weather אולי כל אחד יכתוב פה שיר להמלצה? מתאים?
../images/Emo207.gif../images/Emo79.gifשיר שמתאים למזג האוויר../images/Emo26.gif KT Tunstall - Under the Weather אולי כל אחד יכתוב פה שיר להמלצה? מתאים?
C Ch3nf3l New member 30/1/08 #10 Elvis Perkins - Ash Wednesday מתאים בעיקר ליום, לא למזג האוויר. אבל יש לו אווירה חורפית דכאונית כזאת.
Elvis Perkins - Ash Wednesday מתאים בעיקר ליום, לא למזג האוויר. אבל יש לו אווירה חורפית דכאונית כזאת.
C creepy creep New member 31/1/08 #20 ../images/Emo45.gif וזו הסיבה שזאת העונה הכי הכי.. שלא ייגמר לעולם.
H hodown New member 31/1/08 #39 חחח עכשו שאני חושבת על זה זה באמת מזג אוויר של מרדית'. נותן לה עוד דרכים להתאבד חח
A Angelus New member 30/1/08 #11 חח אני אנסה Turin Brakes - Rain City שיר לגשם, שמזכיר לי אהבה נושנה והשיר שהמלצת עליו, משום מה יש לי אותו. יש לך מושג מאיפה?
חח אני אנסה Turin Brakes - Rain City שיר לגשם, שמזכיר לי אהבה נושנה והשיר שהמלצת עליו, משום מה יש לי אותו. יש לך מושג מאיפה?
R Roncha87 New member 30/1/08 #14 שני דברים-- דבר ראשון rain city זה שיר מצויין. מהפסקול של או סי. דבר שני יש לך את השיר שהמלצתי עליו מכיון שאני שלחתי לך אותו ממזמן מזמן מזמן
שני דברים-- דבר ראשון rain city זה שיר מצויין. מהפסקול של או סי. דבר שני יש לך את השיר שהמלצתי עליו מכיון שאני שלחתי לך אותו ממזמן מזמן מזמן
C creepy creep New member 31/1/08 #21 אממ שירים שמתאימים לחורף? זאת הגדרה ממש רחבה בשבילי.. Garbage-Only Happy When It Rains אם כבר, אז כבר..
אממ שירים שמתאימים לחורף? זאת הגדרה ממש רחבה בשבילי.. Garbage-Only Happy When It Rains אם כבר, אז כבר..