למישהו יש...

Viking Oi

New member
למישהו יש...

...שירים של Turbo-Laxx ושל Дочки-Матери (בעיקר שלהם)

Viking Oi

New member
חחח

יש לך הכל אתה ^_^ יש לי שיר אחד שלהם מאיזה אוסף שנקרא United spirits of punk,נשמע נחמד לאללה. וואי,אני שומע עכשיו Душевные песни (История омского панка №1) של Гражданская оборона וזה כזה חראאא XD

VeganFish

New member
אהא, ויש לי את הדמו מ2003 ואלבום

שלהם משנה שעברה או שנתיים. לא זוכר בדיוק. ליצרוב?‎:)‎ אה, ואני לא סובל כל דבר שיצא מסיביר ומנסה להישמע כמו גראז`דנסקיה אובורונה‎:O‎

Viking Oi

New member
מאיפה אתה משיג את כל זה? ><

וכבר לא נעים לי לבקש ממך לצרוב משהו =X חחח,זה לא מנסה להשמע כמו גראז'דנסקיה אובורונה,זה הם עצמם-דיסק משנת 1984 וזה כזה זבל,זה כאילו הם התמלאו בסמים ומישהו בטעות הדליק את ההקלטה.

VeganFish

New member
מזמין מדיסטרו, מלהקות מאינטרנט

(כשהיה לי). אל תדאג, ליצרוב דיסק אם מוסיקה טובה זה מצווה‎;)‎ ואני רוצה ליזכות בכמה שיותר. לא אספיק כבר להכין לך עוד דיסק להיום, אז לפעם הבא. תחשוב רק, מה אתה צריך עוד, כי לישרוף בולבנקה) בשביל להקה אחת-לא שווה.

VeganFish

New member
אולי

אבל אני מעדיף להגיע לגן עדן של מוסלמים עלק קדושים- 70 בטולות מקבלים בכניסה..שווההה ביותר.

IDNTFS

New member
Grajdanskaya Oborona...

ש להם מספיק שירים טובים (מי שלא חושב ש-"Paganaya Molodej" המנון פאנק-רוק בנזונה - קוקסינל), אבל גם אם יש להם קלטות שלמות של שירים משעממים עם גיטרה קלאסית שהוא הקליט במרתף, עדיין מעניין לקרוא את סיפור החיים (המוקדם) של ייגור ולהזכר במציאות הסובייטית של שנות ה-80 דרך המילים שלו. תשמע את "Necrophilia", זו הקלטת האהובה עליי שלהם.

AntifaJerusalem

New member
In Omsk

you also had Vegative, crustcore. the girl playing on bass died from a train. holy crap why do people live there

למעלה