למישהו יש IPOD PHoto?

GoatGuy

New member
למישהו יש IPOD PHoto?

אשמח לשמוע רשמים, אני שוקל להחליף את ה4th Gen שלי בPhoto, סתם כי הוא מגניב יותר

LinkTree

New member
אם יש לך כסף...

למה לא? למרות שלא נראה לי כלכך שווה - אם כבר תשקיע ותקנה אוזניות איכותיות ושאר ירקות...

benler

New member
לי יש

בכללי - אחלה מכשיר. האוזניות שהגיעו איתו איומות וגם הנרתיק המקורי לא משהו. אם תשאל שאלות ספציפיות אשמח לענות. לכתוב סקירה מלאה לא ממש בא לי (וחוץ מזה, יש מלא כאלה ברשת). בן

uppercut

New member
שמת לב שאפשר לקנות מחשב ניד

במחיר כזה? אני לא הייתי מתנגד שיהיה לי כזה(גם לי יש דור רביעי) אבל במחיר כזה?

GoatGuy

New member
היה. אייפוד שולט

כל מי שמכיר אותי יודע שבשנה האחרונה החלפתי עשרות מכשירים - ולא היה לי אף מכשיר יותר מחודש וחצי-חודשיים, מלבד האייפוד - שמאז שקניתי אותו, אני מאוהב בו קשות (עדיין). בכל מקרה, עכשיו, אחרי שמכרתי (ומאסתי) בכל הגאדג'טים המשוכללים שהיו לי (המחשב הנייד נמכר, התקשורתנים למיניהם, מחשב כף יד מדהים אפילו...מכולם נמאס לי די מהר) הגעתי למסקנה שהאייפוד הוא הגאדג'ט היחיד שמאוד מאוד יעיל, שימושי ונחוץ לי - ולכן אני כבר אומר - למה לא ללכת על הטוב ביותר? אז אם מישהו מעוניין, אני מוכר את הIPOD שלי (במצב קוסמטי מעולה עם I-Skin וכל האריזה ואחריות והכל....) במחיר טוב. כל הפרטים כאן. חוץ מזה, אפשר גם לראות את המכשיר ולקרוא את חוות הדעת שלי עליו פה.

uppercut

New member
האמת אני טיפ טיפה כמוך>

היה לי מלא פלאפונים משוכללים, מחשב כף יד וכל זה וגם לי נמאס מהם, כאילו אני מתכוון מתרגלים וזה נהיה משעמם אבל האיפוד? פשוט דבר מגניב, יפה, והכי חשוב, בחיים לא ישעמם לי ממנו. תהנה הפוד-פוטו החדש, אבל שוב, זה יקררר.

למעלה