למישהו יש
?

למישהו יש ../images/Emo58.gif ?

ואם כן - נא לשרשר לכאן
ולא לשכוח לשים את האיקון =
לפני כל הודעה.
והמשך יום נעים

שריוש2

New member
../images/Emo58.gifתקציר פרקים: 87, 88

פרק 87 נתן מספר לשירן שהוא בתול; מוניק אומרת לתומר שהיא צריכה מקדמה כדי לקנות מכונית, והוא נותן לה עשרת אלפים דולר. קרלה מספרת לאמנון שגורליצקי היה בבית ואיים עליה. פרק 88 אריק ומרי חושבים שתומר ונאווה אחראים להיעלמות של לאנה. דולב משתחרר מבית החולים, ועובר ביחד עם מוניק לגור אצל נאווה ופיצ'ו; יובל עובר לגור עם עמליה; אריק מראה ליובל את חוזה ההתערבות. ***לקוח מתוך התקצירים של הוט בטלוויזיה***

ואוו תודה על ההשקעה ../images/Emo8.gif

ונתן עדיין בתול
בגלל זה אין לו חיים חוץ מלנהל את המשרד של נאווה...

שריוש2

New member
אין על מה../images/Emo9.gif

ואכן=\ זה גם כ"כ שקוף שהוא מאוהב בנטלי ורוצה אותה... רואים לפי הבימוי שלו בריאליטי.. אל תגעו אחד בשני, תחשבו שכשאתם נודעים אחד בשני אתם מתחשמלים.. שטויות.. הכל בגלל שהוא רוצה את נטלי והוא לא רוצה שהיא ואדם יהיו ביחד..

שריוש2

New member
../images/Emo58.gifעוד תקצירי פרקים: 85,86

פרק 85 אריק ולאנה סוגרים את החוזה של מרי בטייגר; מוניק מספרת לדולב שהכדור פגע בכליתו ושהוא זקוק להששתלת כליה דחופה; נאווה מבקשת מפיצ'ו לחזור לגור איתה. פרק 86 נאווה נפרדת ממנכ"ל M; אריק אומר ליובל שלאנה נעלמה, אבל יובל חושה שלאנה קיבלה רגליים קרות (=מתה); קרן אומרת לעמית דהיא רוצה שהוא יהיה איתה בלידה; יובל ועמליה מחליטים לגור יחד. ***לקוח מהתקצירים של הוט בטלוויזיה***

שריוש2

New member
פעם הבאה תסמן בבקשה ../images/Emo58.gif בראש הוהדעה!!

ותרשום את הספוילר בתוך ההודעה! יש כאלו שלא מעוניינים לקרוא ספויילרים וזה סתם פוגע והורס להם את המתח!

שריוש2

New member
כי קים קיבלה יחס מיוחד מאריק וגם.....

קים קיבלה יחס מיוחד מאריק, וגם אם זכור לי נכון הוא די אהב אותה.. ודנה מאוהבת בו (לפי דעתי זו לא אהבה, אלא אובססיה אם זה מגיע כבר לרמות כאלה של רציחות), והיא לא רוצה שתהיה לו תשומת לב, כלפי מישהי אחרת, או שהוא יאהב מישהי אחרת... אלא רק יאהב אותה ויתרכז בה.. אפשר לראות גם (לפחות ב-שני הפרקים האחרונים), שהיא כל הזמן מזכירה לו כמה היא אמרה לו, והזהירה אותו כלפי תומר, וכמה שהיא צודקת כדי שהוא יודה ויאמר לה את צדקת אני טעיתי, וגם היום איך שהיא חלבה ממנו את זה שהיא סקסית, ויפה, וזה שהיא נגעה לו בזקן.. היא מנסה לפתות אותו כל הזמן.. זה כ"כ ברור שזו היא וכ"כ הגיוני.. להפך, נתן ונאווה לא הגיוניים.. אני לא מצאתי עד עכשיו שום סיבה הגיונית שמסבירה איזשהוא מניע של נתן לרצוח את קים (את נופר אולי בגלל ההתערבות שהיא ידעה ואיימה על תומר, ואת מרי אולי כי היא האוייבת של קאט - אוט), וגם לא סיבה מצד מרי לרצוח את קים.. (שוב נופר בגלל ההתערבות ומרי בגלל שהיא האוייבת של קאט - אוט), קים לא היתה אמורה לזכות בדוגמנית השנה או משהו.. אלא סה"כ להנחות את הטקס.. לכן בן אדם הכי הגיוני (וגם הכי צפוי) זו דנה..

גל גדות

New member
כן איך הוא הסתכל עליה../images/Emo6.gif../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

הראו את השפתיים שלה בצורה ממוקדת תמיד.. שהיא כאילו פיתתה אותו..
זה היה מצחיק!

שריוש2

New member
כן../images/Emo6.gif

אוח הדנה הזוו.. כלבה, שטן, חולת נפש, מכוערת.. אם אני אמשיך אני לא אסיים..!

למעלה