היתה לי אחת
החסרונות שהפריעו לי: 1. אי אפשר לדעת על מה הפוקוס ננעל ולכן מגלים רק על המחשב שהמצלמה בחרה להתמקד על פריט קטן בפינת התמונה, למרות שבד"כ הוא עובד ננעל כמו שצריך. 2. הפוקוס איטי למדי ומתקשה לעבוד בתאורה חלשה. 3. פוקוס ידני ניתן לשימוש רק כדי לנעול את הפוקוס או לכוון פוקוס לאינסוף. 4. יש די הרבה Chromatic Aberration, כלומר אזורים סגולים\ירוקים במעברים חדים בין אזורים בהירים לכהים. קורה בעיקר בזום מקסימלי עם צמצם פתוח. 5. יש קצת בעיות בעבודה עם פלאש חיצוני E-TTL כמו ה-420EX. למשל במוד-M היא מפעילה את הפלאש במלוא העוצמהולא עם E-TTL. היא גם לא מפעילה את תאורת העזר לאוטופוקוס על הפלאש - מקשה מאד על הפוקוס בתאורה נמוכה. יתרונות: 1. בנוייה כמו טנק, עמידה ביותר. 2. איכות תמונה טובה למדי. פרט לעדשה היא כמעט זהה לקנון G1 שהיתה מצלמה פופולרית מאד בזמנו. 3. הזום מדהים וייצוב התמונה ממש עובד. רק לאחר שהחלפתי מצלמה הבנתי כמה אפקטיבי הוא היה. 4. עשירה בתכונות, יש נעילת חשיפה, נעילת פלאש ומודים ידניים. בסה"כ עם כל המגבלות והמוזרויות היא היתה מצלמה טובה מאד לזמנה, אני החלפתי בעיקר בגלל שהפוקוס נורא הפריע לי.