למישהו יש תשובה?

למישהו יש תשובה?

למה כולם מתבלבלים בין "מרטיד ברוקס" לבין אלאניס? הרי חוץ מהשיער הן לא ממש דומות והכל שלהן גם לא ממש דומה. אלו הן הפעמים שזה קרא לי: 1) אמרתי לדוד שלי (שיש לו פאב) לפני כמה חודשים שיש את אלאניס מוריסט והוא התחיל לשיר לי I´m a bitch I´m a mother ובלה בלה בלה. 2) לפני כמה חודשים חבר שלי אמר לי שהוא מכיר רק שני שירים שלה ironic ו Bitch 3) לפניי כמה ימים מישהי בצ´אט אמרה שהיא אוהבת את השיר שי´עני של אלאניס מוריסט I´m a bitch I ´m a mother... 4) אחיות שלי (!!!) שכבר יודעות בע"פ מי זאת אלאניס מוריסט, שתיהן אמרו לי : "וואי, איך היא דומה לאלאניס מוריסט?" וזה רציני קרא לי... זה נשמע כאילו עכשיו המצאתי הכל אבל ממש לא!!! כמה פעמים או מקרים זה קרא לכם שהתבלבלו בינהן? ולמישהו יש תשובה למה?

AdiBaba

New member
זה באמת מדהים...

כמה אנשים מתבלבלים. רוצה לשמוע משהו מצחיק. אני הכרתי את ג´אנקי לפני שהכרתי אם ג´גד. ואז שקניתי את ג´גד לא הבנתי איך השיר bitch לא נמצא שם. ידעתי שיש לה רק שני דיסקים ולא הבנתי באיזה דיסק לכל הרוחות השיר הזה נמצא. בסוף שאלתי את אחי והוא אמר לי שזה בכלל לא שיר של אלאניס. שקניתי את ג´גד לא ידעתי אפילו של-hof ,yokו-yl יש קליפים. אבל במשך הזמן כבר ידשתי עליה הכל ואז אחרי כמה חודשים אני וחברה שלי דיברנו על אלאניס והיא אמרה לי שהיא מאד אוהבת את השיר שלה שבקליפ רואים אותה קופצת על מיטה עם גיטרה. שהיא אמרה לי את זה הייתי בטוחה שיש קליפ שלה שאני לא מכירה ואז היא התחילה לזמזם את השיר והבנתי שהיא התכוונה ל-bitch. בקיצר אני מאמינה לך שלא המצאת את המקרים שכתבת, כי אני כבר מזמן הפסקתי לספור כמה פעמים אנשים התבלבלו. הפעם האחרונה שזה קרה היתה לפני שבועיים. אמא שלי שמעה רדיו במטבח. אני הייתי במטבח ואז היא קראה לי: עדי. אלאניס ברדיו. ואז שהגעתי למטבח. נחש איזה שיר שמעתי שם מתנגן?. הסיבה לדעתי שאנשים מתבלבלים היא בגלל שבשיר הזה יש קצת זעם שמזכיר את השירים מג´גד. וגם הדרך שהיא שרה את השיר מזכירה את הדרך שאלאניס שרה. זה נשמע קצת כאילו היא מנסה לחקות אותה. דוקא דמיון חיצוני אני ממש לא רואה בינהם.

j u n k

New member
עכשיו זה מתפשט בגלל ש..

כשמחפשים את השיר בכל תוכנת הורדה כתוב שאלאניס שרה אותו- וככה כל מי שמוריד את השיר הזה רואה את שם הזמרת וחושב שזאת אלאניס...לי אישית יש אותו במחשב וכתוב אלאניס מוריסט....
אבל בתכל´ס שיר מצוין

לדעתי כי

למרות שהקולות של אלאניס ומרדיט לא דומים, הסגנון שלהן כן, ובתכלס, המילים של "Bitch" - לאלנים מאוד מאוד מתאים לשיר משהו בסגנון.

למעלה