למישהו יש....תעזרו למישהו יש את השיר: Anorexiea באמ.פי3 אבל באיכות טובה(96kb/s ומעלה)??
V Very Ape New member 10/8/02 #1 למישהו יש....תעזרו למישהו יש את השיר: Anorexiea באמ.פי3 אבל באיכות טובה(96kb/s ומעלה)??
T tomgavish New member 10/8/02 #4 מאיזה דיסק זה........?כי זה לא מוכר לי....למרות שאת רוב השירים של נירוונה אני לא משנן כמו כמה אנשים פה
מאיזה דיסק זה........?כי זה לא מוכר לי....למרות שאת רוב השירים של נירוונה אני לא משנן כמו כמה אנשים פה
S SA SA New member 10/8/02 #13 זה ממש ממש בחרא איכות שומעים על הפנים,לא מבינים כלום,בקיצור לא שווה להוריד אלא אם אין לכם משהו אחר לעשות,מצאתי את זה בהופעה ואחד רגיל,בשניהם שומעים על הפנים,אל תורידו
זה ממש ממש בחרא איכות שומעים על הפנים,לא מבינים כלום,בקיצור לא שווה להוריד אלא אם אין לכם משהו אחר לעשות,מצאתי את זה בהופעה ואחד רגיל,בשניהם שומעים על הפנים,אל תורידו
ח חן ה New member 11/8/02 #16 אה יש את זה בקאזה..... אבל עם אומרים שזה איכות חרא אז לא שווה להוריד.....
S Southern Train New member 10/8/02 #15 זה לא בדיוק שיר של נירוונה... זה יותר שיר של Skid Row שקורט קריסט וארון בקהרד הקימו לפני נירוונה. בלהקה יש רק 2 חברי להקה מקוריים מנירוונה קורט וקריסט.
זה לא בדיוק שיר של נירוונה... זה יותר שיר של Skid Row שקורט קריסט וארון בקהרד הקימו לפני נירוונה. בלהקה יש רק 2 חברי להקה מקוריים מנירוונה קורט וקריסט.