למישהו יש רעיון?

מנעי

New member
למישהו יש רעיון?

בספטמבר אני מסיימת שנה ראשונה של שירות לאומי ואני מקווה לעשות שנה נוספת. אני מחפשת מקום שיתן לי לעבוד עם אנשים, אפשר ילדים, ושהעבודה בו מעניינת וכמה שפחות מסכירותית. את המקום שאני נמצאת בו עכשיו מצאתי לגמרי במקרה כך שאין לי מושג איך למצוא. אני רשומה בעמותת ש"ל והעמותה די קטנה(בתהליכי גדילה) ואין שם יותר מידי אופציות קימות( למרות שמאוד פשוט לפתוח שם תקנים חדשים) אם למישהו יש רעיון למקום עם או בלי תקן קיים בבקשה תכתבו, מתחיל להיות מאוחר בשנה והסיכויי למצוא מקום טוב נראה לי מצטמצם... תודה מראש...

ליזביי

New member
הצעה

מקום עבודה עם ילדים ללא נגיעה למזכירות: בית ספר לילדים נכים עם שיתוק-מוחין. מכיתה א' ועד יב'. (מילדים על כסאות-גלגלים, דרך ילדים הנעזרים בהליכונים ובסוף ילדים ההולכים רגיל.) התפקיד: סייעת משנה. שזה אומר: לקחת לשירותים, כשצריך. לעזור בשיעורי בית ו/או במהלך השיעור. וכולו. שם המקום: בית-הספר 'און', צהלה, ת"א. לפי מיטב זכרוני, בזמני היו ארבעה-שלושה תקנים ל'בת-עמי' ותקן אחד או שנים ל'אגודה להתנדבות'. אולי היה גם משהו לש"ל- לא זוכר כבר. בכל-מקרה, אני הייתי שם בלי תקן והיה נחמד. (חוץ מהעובדה שבסוף המדינה לא הכירה בזה, אבל חפיף.) לדעתי, אם יבוא לך, יש לך סיכויים טובים מאד לעבוד שם. לפרטים נוספים, אזמין אותך לתיבה האישית (דווקא נעים שם.) בהצלחה

high en dry

New member
כל עבודה בחינוך

בתי ספר, פנימיות, מרכזי חירום, גנים. אני לא יודעת מה המצב בש"ל אבל את יכולה לבדוק באתר של שלומית את רשימת התקנים שלהם, אם מעבר הוא אפשרות מבחינתך.

שירות בבית ספר לחינוך מיוחד

עבודה עם ילדים אוטיסטים , תוך כדי רכישת מקצוע מבוקש של תרפיסטית בגישה התנהגותית. עבודה יחידנית מאתגרת , ומאוד משמעותית. צוות גדול מאוד של בנות שירות . לפרטים פני אליי במסר.

kamelia7

New member
בנות יקרות

מיח"א ת"א מציע מקום שרות מעניין מאתגר ומאוד מספק עם ילדים לקויי שמיעה בגילאים שנה וחצי עד שלוש. טל: 03-6994777 03-6994778

למעלה