למישהו יש רעיון

למישהו יש רעיון

איך אפשר לגייס את גידמק לטובת השילוב? אם ינוסח מכתב קולקטיבי יש מצב (לא ודאי) שאולי אני אוכל להביא אותו לידיו.

אולי לכתוב לו מכתב

עם הסבר על הלקות ועל מחדלי משרד החינוך ולבקש לפתוח קרן שנעזרת בכספי תרומות לילדים משולבים. אני חושבת שזה רעיון טוב לפתוח קרן כזו כי אז אפשר להגיד למשרד החינוך שהכספים הם מתרומות וההורים לא משלמים..

השאלה אם יש מישהו שמוכן להרים א ת

הכפפה ולכתוב. או לארגן פגישה לשם כתיבה. כי מדיבורים לא נגיע רחוק.

vered73

New member
אני חושבת שזה רעיון מצוין

לבקש מאדם שיש לו נכונות לתרום מהונו לטובת הציבור , סיוע. עם זאת, גם אם תהיה הנכונות לתת אפילו פרומיל מהונו לטובת הענין, הרי שמשרד החינוך לא יאפשר התערבות חיצונית במימון הסיוע לילדים. הרי אם היו מוכנים לכך לא היו מונעים היום מימון שכזה. יתרה מזאת, עלינו לדחוף את המדינה לעשות עבור אזרחיה ולא מליארדר שיתרום את הונו, שגם לגבי מקורותיו השמועות עשו להן כנפיים שהם מפוקפקים ביותר. מכתב, אף פעם לא משפיע כמו מפגש עם הורים. אפשר לפנות לאנסטסיה ולהעלות הנושא בערוץ 9. אבא שלי מכיר אותה שנים עוד בטרם עלתה לישראל, אולי אוכל לבקש להעלות הנושא גם בתקשורת בשפה הרוסית. אבל לא נראה לי שהוא יבוא לשם.

זה לא יהיה קל

גידאמק אמנם נדיב גדול אך הוא תורם רק כאשר הוא משוכנע שהתרומה תספק לו חשיפה תקשורתית גדולה, או בקיצור תחבב אותו על ההמונים ותקדם את האג'נדות האפלות פחות או יותר שלו- בית"ר, כפר ניצנים במלחמה וכו'. על כן, במידה שפונים אליו חייבים לנסח את זה בצורה חכמה שתשכנע אותו ששווה לו לתרום, שיש בתרומה ערך מוסף תקשורתי בשבילו.

dinabr

New member
אתמול הייתה כתבה עליו. הוא ביקר

בקיבוץ בית השיטה והדגים את היכולת שלו במיון זיתים.

אולי

אולי אפשר לגייס אותו לפתוח מרכז טיפולים - שילדים שהם משולבים יוכלו לבקר בו פעמיים בשבוע ולקבל את כל הטיפולים המשלימים - רב"ע, קלינאית, תרפיה רגישית, ביו פידבק, וכו'.... לא יודעת מה יעשה את הטיפולים למסובסדים, אבל אין מרכז שכזה, וילדים שמשולבים, צריכים לרכוש את הטיפולים עצמאית, מה שמייקר עוד יותר את עלויות השילוב, או מן הצד השני, נזנח כי אין משאבים של זמן וכסף.

זה לא רעיון טוב

כי זה דורש הרבה נסיעות וגם ככה אנחנו נהגי מוניות. צריך משהו שיעזור באופן אישי ומקוממי לשילוב יחידני. כמות ואיכות שעותשילוב לפי דעתי זה העיקר ועל זה צריך לשים דגש

rutimay

New member
אני תוהה, ובאמת לא לשם הפרובוקציה

נגיד וקורה הנס ו"אנחנו" (מי בדיוק?) מצליחים להרים תרומה חד פעמית ממר גאידמק. איך בדיוק אמורים להתחלק המשאבים? פר משפחה? פר ילד? פר רמת תפקוד? על פי רמת ההכנסה של ההורים? מי הגוף שאמור לעמוד מאחורי תרומה כזאת ולהחליט על הקצאת הכסף? ולפי אילו קריטריונים? לא יודעת, קצת מוזר לי כל העסק הזה, ובאמת לא רוצה לעורר סערות, אבל לא מתה על צורת "שנור" כזאת. לא שאני חושבת שהילדים שלנו לא זקוקים לכל המשאבים האפשריים, אבל מכאן ועד לפנייה לגאידמק.... לא יודעת... ובכלל, למה לשים את הדגש דווקא על שעות שילוב יחידני? האם ילדים שנמצאים במסגרות החינוך המיוחד לא יכולים להיתרם מעוד שעות סיוע? עוד טיפולים פרא-רפואיים? האם הורי השילוב באמת מאמינים שילד שנחשב כשייך לחינוך המיוחד מקבל את כל צרכיו במסגרת החינוכית? הרי זה לא סוד שכוח האדם הפרא-רפואי המופנה לחנ"מ הוא לא מספיק בכל קנה מידה, איכותי וכמותי, אז למה הדגש הוא דווקא על השילוב היחידני? מתי בדיוק, ועל ידי מי, נקבע ש"זה העיקר"? ושוב, אני לא מעוניינת לעורר פרובוקציות, ולא להיכנס שוב לויכוח הנצחי - שילוב, לא שילוב. אני רק חושבת שאם מעלים רעיון כזה, צריך לעמוד מאחוריו משהו מובנה ומוצק.

koykoy

New member
וגם אם הנדבן הידוע יתרום

מי יממן את עלויות הפרוייקט לאורך זמן היות ולא מדובר בצורך של תרומה חד פעמית אלא יותר מזה.

וגם עניין הבוגרים

זכרו יש גם בוגרים שמתקשים לחיות מבחינה כלכלית ולכן מין הראוישגוף שכזה לא יהיה גוף הורים בלבד אלא גם גוף שישרת אנשים בוגרים על הספקטרום- רונן גיל לדוגמה. ככה שבשלב הזה שיש כל כך הרבה בלגן עדיף שלא ללכת אל גידאמק.

למעלה