הרי לך כמה...
סלט פירות- זה כשאת מחלקת בסבב שמות של פירות נגיד בננה מלון אבטיח את מספרת סיפור וכאת אומרת נגיד "בננה" כל הילדים שקיבלו את השם בננה צריכים להחליף מקומות כשאת אומרת סלט פירות אז כולם צריכים להחליף אם את רוצה להפוך את זה לאתגר את יכולה שיהיה ילד אחד בלי כיסא ואז הוא כל הזמן צריך לתפוס מקום. דג מלוח- אני מניחה שאני לא צריכה להסביר משחק השקט- זה כשאת מזמינה אלייך ילד והוא שם את הראש שלו על הבירכיים שלך עם הפנים פנימה (כדי שהוא לא יוכל להציץ) את מזמינה עוד ילד בלי להגיד את שמו, כדי שהשני לא ידע מי זה , והוא צריך לשנות את קולו כדי שיהיה לאחר קשה לזהות אותו הוא דופק לו על הגב ואומר (בשינוי קול) "תוק תוק מי אני ומה שמי אליהו הנביא." על הילד הראשון (זה שלא יכל לראות) לזהות אותו, אם הוא זיהה אז הוא ניצח אם לא הילד השני ניצח... קח סיכון- שני בלונים, שני ילדים, שני מחטים. את מחברת לכל אחד בלון ונותנת לכל אחד מחט, המטרה היא לפוץץ את הבלון של האחר ושהוא לא יפוצץ את שלך. הבלון מחובר בשרוך למותניים של הילד, ומאחורה. קח סיכון למתוחכמים- אותו דבר בלי מחטים, לכל ילד כתוב משהו על כרטיס מאחוי גבו וכל אחד מהם צריך לאות מה כתוב שני בלי שהשני יראה מה כתוב לו. זה מה שאני זוכרת מהקייטנות למינהם.... בהצלחה...